Vecka 3

Veckan lider mot sitt slut och jag sammanfattar.

Veckan började med lek och bus med Sixten och Alfred. Vi tog oss till Leos Lekland och röjde i flera timmar.

Maja ville också leka med Julia så i tisdags hämtade vi henne på förskolan och lekte en massa här hemma. Tjejerna hade så roligt! Vissa stunder skrattade de så att de nästan grät 🤣

Veckans avstickare blev till Dalshult. Annikas föräldrar har en stuga där och den fick vi låna ett dygn. Så klart var Annika och hennes tjejer med också! Vi plockade blåbär och smultron, lekte på tomten och vi besökte Tykarpsgrottan, Hässleholm och förmedlingscentralen 👌

Igår konfirmerades Emma och som hennes fadder fick jag vara med i kyrkan – tog emot hennes bibel. Tänk så stor hon blivit 💕

Semester vecka 2!

Veckan började med att jag fyllde år. Fick paket, kärleksmums och sång på sängen. Drog till Leos Lekland med Maja och bjöd hem mamma och pappa på Tacos på kvällen. En av de sämre födelsedagarna jag haft faktiskt. Nu minns jag varför jag åkt utomlands de senaste åren 🙈

Maja och jag hade även en lekplatsdag på stan. Lekte på Kärnanlekan, bibliotekslekan och spindellekan. Den dagen avslutades med sällskapsspel i trädgården.

Vi fick också äran att låna Ludde en dag. Maja valde då att vi skulle till hembygdsparken i Ängelholm. En fantastisk dag med massa lek, fika och bus 👌

Vi avslutade veckan med två nätter på Gekås camping tillsammans med mormor och morfar. Fint väder, fint boende och fin badplats. Vi spelade minigolf, lekte på lekplats, spelade fotboll, grillade, badade, shoppade och mös en massa. Det var verkligen trevligt att komma iväg så där.

Första veckan!

Semesterns första vecka innehöll mycket sol och massa bus och lek med Maja. Surflekan, Tacos på stranden och årets första dopp. Det stod dock inte jag för 🤪

Semester

15 Juni hängde jag in mina jobbnycklar för det här läsåret. Det vankades 8 veckors ledighet. Hur skönt?

WordPress-appen har strular så uppdateringen har halkat efter men efter lite experthjälp från Tobbe så funkar det som det ska igen. Så nu kör vi Sommaren 2020 👌

Staycation

I Coronatider myntades nya ord som hemester och staycation. Och just staycation unnade jag och Maja oss under Kristi Himmelsfärds helgen. Vi tog in på Marina Plaza och njöt av livet tillsammans med Paula och Ludvig.

Lekplatshäng, shopping, Pinchos, pannkakor och ännu mer häng blev till ett helt perfekt dygn. Vi båda konstaterade att nästa gång tar vi två nätter 👌

Mars 2020

Mars 2020 blev inte som andra marsmånader. Anledning – Covid 19.
Corona kom och satte världen på sin ände. Någon gick på marknad i Wuhan och smittan spred sig som en löpeld. Människor blev sjuka, många dog, länder och städer stängdes ner, allt ställdes, skolor stängde och lärare undervisades hemifrån. Människor började hamstra och allt toapapper och tvål tog slut.

I mitten på Mars åkte jag på läger med femmorna. Då kom restriktionen att folksamlingar på över 500 personer inte fick äga rum. Hejdå Danny i Halmstad. Hejdå Danny i Stockholm och Hejdå Danny i Malmö.

Istället drog jag och Tobbe till Tylösand en helg. Det är absolut det bästa stället för avkoppling. Jag älskar Tylösand!


Någon helg senare hade jag och Maja en helg i stugan tillsammans med Lina och Oskar. Det blev en lugn, stillsam och mycket trevlig helg. Också väldigt avkopplande.

 

Danny – Premiär i Helsingborg

1 februari hade Danny premiär av sin turné här i Helsingborg och jag hade fått med mig ett gäng kollegor och så klart Ann-Sofie! Det blev en helt fantastiskt kväll, grym show och en efterlängtad vår drog igång.

Vi laddade upp med mat och drink på Mollbergs i ett litet försök att springa på Danny men jag missade honom med 30 sekunder 😕 Kom precis runt hörnan när han hoppade in i Taxin. Typiskt!

Konserten var helt sjuk! Vilket gäng! Och vilken jävla stjärna han är! Det går knappt att beskriva med ord vad det är man upplever under dessa 90 minuter. Jag blir lika tagen varje gång. Och varje gång lyckas Danny överträffa sig själv. Den här våren blir en vår att minnas!

Efter showen lyckades jag springa på Danny på stan. Fick ett glatt hej och en kram och ett ”Fan så fint att se dig”. Vi var på väg till Marina Plaza när han hoppade ur sin taxi utanför Mollbergs precis när vi gick förbi. Perfekt tajming! Han Stannade och pratade en liten stund med mig och det var lika trevligt som det alltid är när han tar sig tid.

En helt perfekt kväll på alla sätt och vis!

Jul- och nyårsfirande.

Julhelgen är väl egentligen inte min favorithelg att fira. Det känns alltid så hektiskt och stressigt och vi ska åka än hit och än dit. Och så sitter man lite som på nålar då man inte riktigt vet vilket humör någon är på.. Det skulle kunna balla ur 🤔 Allra helst hade jag kunnat tänka mig att åka iväg på förmiddagen, äta jullunch för att sen åka hem till oss och fira jul vi tre. Skapa våra traditioner på julafton, traditioner som Maja kommer komma ihåg som supermysiga. Men men, det blev en bra julhelg i alla fall.

Uppesittarkväll hos mamma och pappa. Julafton hos syster och en kort stund hemma hos Tobbes syster och sen hem till oss.

Juldagen hade vi inget planerat – det blev en lugn dag med mycket sällskapsspel.

Annandagen firade vi Celine och sen var det slut på firandet.

Nyårsafton firade vi i Eslöv. En fantastisk kväll där Tomas och Carro tänkt på allt. Sjukt god mat, trevligt sällskap och en fin start på 2020. Maja somnade som en stock en kvart innan vi skulle ut och skåla in det nya året. Bättre lycka nästa gång.

Jullov

Det här jullovet var verkligen ett jullov utöver det vanliga. I tre veckor var vi lediga tillsammans. Vi hade inte särskilt mycket planerat som vi annars brukar ha utan vi tog dag för dag som den kom och gjorde det vi kände för.

Det blev mycket sällskapsspel, Leos lekland, kompislek och mys. Perfekt!

21 December – avslutning

Så kom den kvällen. Den sista! Den som nästan inte blev av. Det var med blandade känslor vi åkte till Göteborg, jag och Ann-Sofie. Men hey – Turnén sätter ju igång i februari så det var ju inte slut på riktigt.

Jag lyckades snacka till oss sitt platser framför scenen. Superbra – Men Danny såg inte oss 😢

Det var en mycket känslosam kväll. Alla grät. Danny grät. Vi grät! Men så vackert 💕