2 fina dagar

Sitter, eller rättare sagt ligger, i soffan och slötittar lite på tv. Har varit ute och sprungit med Annette idag. 7km på den snabbaste tiden hittills och det trots mycket blåst. Vi är så jäkla duktiga. 3 dagar i veckan och mellan 5 och 8 km varje gång. 1.5 månad har vi hållt på och jag tror att det börjar ge lite resultat:-)

Tidigare idag träffade jag Annika. Så mysigt. Shoppade på stan och käkade lunch tillsammans. Var jättelängesen vi sågs sist så det var verkligen trevligt. Precis som det brukar vara. Hoppas bara det inte tar lika lång tid till nästa gång:-)

Igår var oxå en fin dag. Började med att träffa Lina och hennes lille Oskar på stan. Supermysigt! Lille Oskar är så söt! På kvällen kom Mia och Daniel på middag. Vi bjöd på lammstek, potatisterrin, vitlökssås och rotfrukter. Tror bestämt det gick hem hos alla:-)

Bah! Nu har jag bara 3 lediga dagar kvar på det här jullovet. Känner mig inte alls motiverad till att börja jobba igen men tyvärr har jag inget val. Det är bara att bita ihop, vårterminen brukar ju gå fort.

Nåja, nu fortsätta mysa i soffan och kanske kolla film.

Over and out!

Lämna ett svar