2 riktiga arbetsdagar kvar!

Nimis, grillning och vackert väder

Måndagkväll innebär egentligen träning för min del, men foten är fortfarande kass sen jag vrickade den på idrottsdagen. Dessutom tar mina hälar kol på mig. Massagen på fredag ser jag fram emot.. den ska enligt naprapaten göra mycket nytta.. =) I HOPE!!!

Måndagkväll blev istället lite thailandtänk vad gäller pengar och så där, matlagning, sista rättningarna innan sommarlovet och nu ett trevligt blogginlägg.

Helgen har varit helt fantastiskt. Jobbade lite i lördags, njöt av en trevlig lunch på Big Buddha, cyklade längs med stranden och njöt av det fina vädret, åkte iväg till väla för att leta efter en flakcykel till Ellen och sen ut till Bjuv för att grilla i Tobbes föräldrars trädgård.


En jättegod varm kycklingsallad med rostat ris! Hur smarrig som helst! Perfekt en varm sommardag!
Tobbe monterar den nya grillen och är snart redo för att grilla den goda maten!
Kvällen bjöd på Super Mario på Wii, glass med massa frukter och tvättning.
Söndagen började med en grym sovmorgon. 10.40 vaknade jag. Tror det var flera år sedan jag sov så läng. Hur skönt som helst!
Vi åt frukost, tvättade klart, packade ner lunchen i väskan och körde till Kullen och Nimis. En härlig förmiddag/eftermiddag med härligt väder, trevligt lunchintag vid vattnet och en lagom jobbig promenad upp igen.

Här hittar ni bland annat en vägbeskrivning till Kullen och Nimis.

På väg till Nimis! Det är mycket enklare att gå dit än att gå hem igen… =)

Trevlig utsikt en bit uppifrån innan man kommit ända ner till Nimis!

När man är på utflykt är det viktigt med mat. Här blir det pastasallad med kyckling, fetaost, soltorkade tomater och vitlök. Och så Ramlösa Smultron så klart.


Den sena eftermiddagen tillbringade vi med mina föräldrar på Örbyängar med god grillad mat. Trevligt att få se dem igen efter att de varit i Turkiet i 2 veckor. Bruna och fina hade de blivit! Nästa gång är det min/vår tur! =) Mindre än 2 veckor kvar! Helt tokigt!!! Håller dessutom mina tummar på att vi kan möta upp Johanna och hennes kompis på Koh Samui eller Koh Tao. Vi är ju faktiskt där samtidigt och då vore det dumt om vi inte sågs.. =)

Mindre än två veckor ja… jag har bara 2 ”riktiga” arbetsdagar kvar. Sen är det bara Synkopendag på torsdag med lärarmiddag på kvällen, ledig fredag, skolavslutning på måndagkväll, utvärdering på tisdag och onsdag har jag tänkt kompa ut.. Sen tackar jag för mig och går på ett skönt sommarlov.


Nu blir det däremot borsta tänderna och bädda ner sig i sängen och förbereda sig för ännu en dag med tröskelpedagogik..:)
Njut kvällen mina vänner!

Lämna ett svar