2 veckor på hemmaplan

För 2 veckor sedan steg vi innanför vår ytterdörr nästan exakt vid denna stund. Känns nästan som att det var igår. Tiden går så sjukt snabbt! På två veckor har man kastats in i verkligheten igen. Det har varit jobb, föräldrasamtal, möte med rektor, tvätt, storhandling, socialiserande med alla här hemma osv, osv. Och redan nu längtar jag iväg någonstans igen. Det hade inte varit fel att packa väskan igen och dra iväg till varmare breddgrader – Typ Thailand! Jag försöker verkligen komma på ett bra sätt för oss att flytta dit för en tid – och då menar jag verkligen flytta. Egen lägenhet, egna möbler, egen pool osv. Den som lever får väl se…=)

Nåja, jag har iaf fått en försenad julklapp av Tobbe. (Tackade ju nej till den absolut finaste någonsin när vi var i Thailand). En av de bästa faktiskt – en helg på Tylösand Spa! Det ska bli så skönt och mysigt. Träna, spa-a, dansa salsa och äta karibisk mat. Det ska tydligen vara ett karibiskt tema så det händer massa spännande saker. Tror det här blir minst lika bra som den ring och det armband som han ville köpa mig i Thailand. En otroligt vacker ring med röda rubiner, diamanter och guld med ett matchande armband också med rubiner och diamanter. Det var så fint när man var brun. Glittrade och glimmade. Jag kände mig jättefin med smyckena på. Men 16.000 är GANSKA mycket pengar..=) Och frågan är när man skulle använda det egentligen… Hur ofta är man så fin så att ett par smycken värda 16.000 passar? A ja, Tylösand är minst lika bra!!! =)

Åka tillbaka? JA TACK!

Nu ska jag hoppa in i duschen – ska strax möta Annika för lite shopping och Lunch, och ikväll är det middag,spel och reseberättelser tillsammans med Mia och Stefan! Imorgon firar vi en något försenad jul med Tobbes kusiner i Lund. Full rulle hela helgen. Tur att det bara är trevliga saker.

Förresten – jag ser att det är en hel del som kolla in och läser min blogg. Och det trots att jag är lite halvdålig på att uppdatera. Särskilt när det inte händer något speciellt. Men vet ni vad jag tror? Om ni visar er lite mer – dvs lämnar en trevlig eller otrevlig kommentar – så kommer jag garanterat tycka det är roligt och på så vis uppdatera mycket oftare…=)

Ett svar till “2 veckor på hemmaplan“

  • Mia:

    Låter hälrigt att vara hemma igen, trots allt. Om man hade d så mysigt alltid som när man e på resan vet jag inte om man skulle uppskatta det lika mycket. Jag tycker iaf det är skönt att finns lite vardag emellanåt =). Hoppas ni har d toppen, ses snart mina vänner. Kramkram från Mia

Lämna ett svar