2012 års-resumé

Det verkar vara populärt att göra olika resuméer av det gångna året så därför tänkte jag göra det samma och se vad jag kommer fram till. Tyvärr lär det bli utan bilder då kameran ligger kvar ute i Bjuv efter julaftonsfirande och min mobilkamera har jag inte alls använd särskilt flitigt, dessutom har kameralinsen på den varit sönder ett par månader nu. Sånt här livet – här kommer min korta resumé iaf.

1 Januari 2012 kom vi hem ifrån ett fantastiskt halvår i Thailand. Känns overkligt att det redan har gått ett helt år sedan vi avslutade den resan. Det känns också overkligt att vi faktiskt har gjort en sådan resan. En resa vi aldrig kommer att glömma. Januari blev också den månaden då man insåg att man faktiskt inte är 20 längre. Nästan alla närmsta vännerna meddelade att de väntade tillökning. Lina, Fia, Annika och Carro. Och alla 4 skulle ha bebis ungefär samtidigt. Mysigt!! =)

I februari började vi träna Thaiboxning här i Helsingborg igen. Dock valde vi att testa Garuda Muay Thai den här gången vilket var ett lyckat drag. Som jag trivs där. Trevliga människor, trevliga tränare, trevlig träning, trevlig stämning. Så klart kommer jag fortsätta efter nyår också ska dessutom skärpa till mig och försöka få till 3 gånger i veckan. Det ska bli riktigt nice!

I mars tog jag med Lina på en rekreationshelg till stugan i Norje. Det blev en helg av mycket slappe, shopping, mys och bokläsning. Precis vad vi behövde båda två.. Kanske mest Lina iofs med bebis i magen och allt.

I Maj hittade vi ett fint hus som till slut blev vårt! Det var många tanketurer – köpa hus? Bo kvar i lägenheten? Åka på en långresa till? Jag är glad att det blev som det blev. Trivs hur bra som helst i huset! Det är så fint!!! Och nu ser jag framemot en vår och sommar i trädgården.

I Maj gick jag även till en kostrådgivare för att få lite goda råd. Jag tyckte jag tränade och tränade men ändå hände det inget. Nej det tror tusan det, jag äter ju saker som jag inte ska äta. Det visade sig nämligen att jag inte ”tåler” spannmål och mjölk. Kroppen kan helt enkelt inte bryta ner det och då kvittar det hur mycket jag än tränar. Så det blev till att lägga om hela mattänket. Och det har ju gett resultat – inte ont i huvudet, inte trött på eftermiddagen, ingen matkoma och många kilo lättare. 1 Januari 2013 ska vi strama till det igen – det har blivit lite fuskande nu under december med jul och allt, men nu blir det ändring på det! Nolltolerans!

Juni 2012 var det året och den månaden då jag fyllde 30. Oh My God! När blev jag så gammal? Hade en mysig kväll hos mamma och pappa helgen innan för att fira med familjen och så där. På födelsedagen, och även midsommarafton i år, begav vi oss på en superhärlig resa till Kandersteg i Schweiz med 4 fantastiska vänner. En helt superb resa som innehöll många skratt, många höjdmetrar, fantastiska vyer, biltåg till Milano, pizza i Milano och mycket Wienerschnitzel..=)

Tidigare under månaden fick jag äran att åka med våra dåvarande nior till London på klassresa. Och jisses vilken resa – Första kvällen lägger vi ribban med att hamna på Drottningen jubileumskonsert. Vilka artister – vi snackar Robbie Williams, Gracie Jones, Tom Jones, Stevie Wonder, Elton John, Paul Mc Cartney och många, många fler. En fantastisk kväll och en fantastiskt resa. Det tackar jag för!

I slutet av Juli hade vi en hejdundrande inflyttningsfest som blev otroligt lyckad! Massa vänner, massa god mat, massa dricka och massa härliga skratt! Tror bestämt vi får fixa till en kväll till nästa år där vi samlar alla våra fina vänner. Det är faktiskt kul!

I September var det Saras tur att följa med på en rekreationshelg till stugan i Norje. Då hade hon precis också berättat att de väntade bebis. Det blev också en väldigt mysig helg med shopping, god mat, godis, film och massa vila.

I December åkte vi till Berlin med mina föräldrar för att få riktig julstämning och gå på massa julmarknader och bo på ett femstjärnigt hotell!  Det blev 4 jättetrevliga dagar!

December var också den månaden som jag såg mest framemot när sommaren tagit slut. Då skulle vi julpynta vårt hus, baka massa julgodis och julkakor, mysa med advent och framförallt – Fira jul hemma med våra familjer! Det var verkligen ett lyckat drag. Det har varit en supermysig jul i år! Men det ska erkännas att det suger i restarmen och om inget oförutsett händer så blir det nog en runda till Thailand i December nästa år.

En annan händelse som inte passar in under någon specifik månad är att jag och Mia har hittat tillbaka till varandra igen. Det var ett tag, ett ganska långt tag, som det inte alls var vi. Men nu är det så igen! Och det känns förbannat bra! Mia är en fantastisk vän på alla sätt och vis och det har känts tomt utan henne. Men nu så! Nu känns det bra igen!

Såja – Detta har varit mitt/vårt år. Ett bra år helt klart. Och jag är övertygad om att nästa år blir minst lika bra! Om inte bättre!

Gott nytt år mina vänner!

Lämna ett svar