2016 – Nytt år och nya tag

Det är evigheter sedan jag uppdaterade bloggen. 147 dagar om jag inte har helt fel. 147 dagar är lång tid. På så lång tid hinne det hända en herrans massa saker, både tråkiga och roliga. I mitt fall har det faktiskt bara hänt roliga saker. RIKTIGT roliga! Jag tror att det med tiden kommer att visa sig vad som hänt. 

Nu nät det då är nytt år så tänkte jag väcka liv i Dependonme igen. Jag har n kollega och vän som är duktig på att blogga. Hela 2015 har hon bloggat om ”glada dagar”. Varje dag har hon listat någon eller några saker som gjort henne glad under dagen. Fantastisk ide för att bl uppmärksam på positiva saker. Hon är också flitig med något som heter Efit – ett foto i timmen. Då får man följa hennes dag med ett foto i timmen. Hur kul som helst! 

Jag tänkte att jag skulle följa hennes spår, åtminstone med EFIT, och hitta en trevlig utmaning men också försöka berätta om min vardag. Nu väntar ju ett år av föräldraledighet med världens finaste tjej 💕 

Så välkomna tillbaka till mig och mitt liv ! 

Lämna ett svar