22 timmar kvar!

SNART ÄR DET DAGS ATT BOARDA PLANET!

 

Nu är det bara 22 timmar kvar tills vårt plan lyfter från Kastrup. Och först nu har jag börjat packa…För ett par år sedan hade jag packat två veckor innan det var dags att ge sig iväg.. Men nu.. 22 timmar innan! Inte konstigt att man känner sig lite småstressad.. =)  A ja..  Packa lätt har vi sagt att vi ska göra, men oj va mycket man behöver ändå… Det blir väl som det alltid brukar bli; Man använder ungefär hälften. Men va fasen, ska man träna två gånger om dagen så behövs det lite saker. Trots att vi kan tvätta lite då och då… A ja, det löser sig nog.. =)

Så här ser det ut för tillfället, och då är inte necessären och alla sladdar och skit nerpackat.. =)

 

Nåväl, Har lyckats skriva klart min Psykologirapport idag också, så nu ska jag inte tänka på den förrän i början på Augusti då jag eventuellt får komplettera lite.. =) Bara jag blir godkänd är jag nöjd!

 

Igår var en väldigt trevlig dag. Jag och Maria tog oss en rejäl sovmorgon efter en mycket trevlig kväll hos självaste Jocke Svensson på Landet. Sen tvättade jag, käkade mysig lunch på Annika på stan, åkte till skolan och skrev på papper och sedan tvättade jag lite till. När Tobbe kom hem sprang vi bort till Erik och spelade lite wii innan vi gick på stan och åt, efteråt mötte vi Annika och gick sedan på Pistachia och åt glass. Cold Stone Is Tha Shit!=) Traskade hemåt och sa hejdå till Anika och Erik utanför deras port. Sen gick vi sista biten hem.. Trist nog kom vi inte så lång då de båda lurifaxarna stod och lurpassade bakom ett hörn och skrämde Skiten ur mig rent ut sagt!!! På två sekunder steg min puls till runt 185.. OMG! =)  Ha ha ha.. tyckte alla utom jag..=) Nu efteråt är det ganska roligt ändå. Oväntat som tusan! =)

Detta blir antagligen sista svängen här innan vi åker iväg. Nästa gång ni hör från mig befinner jag mig i Thailand, med sol, värme, god mat, färsk frukt och en sjuhelsikes massa träning! =)

See u in a while!

 

Ett svar till “22 timmar kvar!“

Lämna ett svar