Middag, avslutning och grillmys!

Sommarlov!!!

 

Aldrig har en ledighet välkomnats så mycket som nu. Det verkar som hela det offentliga Sverige befinner sig i någon sorts turbulens. LAS ställer ofta till mer problem än vad det löser… Trots detta har vi haft underbara avslutningsdagar! I torsdags lärarmiddag med niorna som faktiskt skulle upphöra med att vara synkopare 🙁 men denna middag gick i glädjens tecken och mer än någonsin blev det klart ”En gång synkopare, alltid synkopare!”  Klas ”Mr. Tondöv Pavarotti” hade gjort om ”O Sole Mio” och sjöng mer falskt än någonsin! Och jävlar vad vi älskar honom för det 🙂

Måndagens skolavslutning på Stadsteatern var magisk. Våra elever besitter en naturlig dragningskraft som inte återfinns på många ställen. De trollband 500 personer under en två timmar lång konsert, för det blev aldrig tråkigt. Det fanns ett engagemang från elever, personal OCH publik som saknar motstycke. Att sedan få gå ner på Gröningen med elever och föräldrar, som frivilligt är där, och umgås med dem de sista timmarna innan sommarlovet, är en ynnest!

 

 

 

 

Elever från förskolan till nian och lärare spelar brännboll och umgås som om det vore det mest naturliga i världen! Deras föräldrar är där och sitter och fikar med lärarna och bara är MÄNNISKOR. Inga krav och inga måsten.

Idag onsdag, börjar vårt sommarlov! Vi spenderade kvällen i Gunnarlunda hos Jocke Svensson med gott sällskap och god mat.

Och nu ska vi gå och knoppa, för nu har vi sommarlooooooov! Maria ska sagla på Tobbes kudde och Anneli ska snarka 😀

Best regards/

Maria och Anneli

Lämna ett svar