– 3 månader

Igår var jag och betalade och hämtade ut våra flygbiljetter. Tänk att det är mindre än 3 månader kvar. Helt tokigt!! Längtar som en tok! Det är farligt att ha något så stort att se fram emot – det är liksom lätt att man glömmer det man har här och nu. Jag försöker dock påminna mig hela tiden om att inte längta för mycket för jag vill ju njuta av det som händer innan Thailand också… =)

Drömmer mig tillbaka till Thailand - snart verklighet igen...=)

Vi var också hembjudna till Patrik och Sanna – Patrik är Tobbes privatchaufför på tisdagar och fredagar. En mycket trevlig kväll som bjöd på taco, kinaschack, kattmys och massa prat. Var trött efter en ganska intensiv vecka så vid 23 masade vi oss hemåt. Sov som en stock hela natten och vaknade utvilad strax efter 8. Varför sova länge när man är ledig?! =)

Idag har jag spenderat dagen all by my self! Tobbe började sin fallskärmskurs idag så han var inte hemma. Jag började morgonen med en smarrig frukost och sen fortsatte jag med att städa hela köket och badrummet. Efter ett par timmar kände jag mig nöjd, packade väskan och cyklade ner på stan. Köpte sushi som jag tog med mig till Stadsparken och sen bänkade jag mig där i 3 timmar på en filt mitt i solen med bra tidningar och en bok. Skönt att ligga och filosofera över livet och titta på allt folk som rörde sig i och förbi parken.

Missade ta bild innan jag åt så fick bli en påsbild istället..=)

Nu väntar jag på att Tobbe ska komma hem så vi kan åka och handla lite inför grillningen ikväll.

Lämna ett svar