48 dagar kvar

Idag lämnade jag tillbaka mina jobbnycklar! Nästa gång jag får nya är i januari 2012. En något märklig känsla att säga hejdå till alla på skolan. Dels för att man inte ska vara kvar och dels för att man ska starta om med hälften av gänget på en annan skola när det väl blir januari igen. Man ser framemot flytten av Synkopen men samtidigt blir det tomt då många riktigt bra kollegor och elever stannar kvar på Magnus. Man har känt sig lite tudelad idag om inget annat.

Nåväl – 48 dagar kvar tills planet lyfter från Kastrup och tar oss till Bangkok och sedan vidare mot Koh Samui där vi börjar vårt långa äventyr. Det är mycket småfix som ligger och gnager i huvudet som måste göras. Samtidigt har jag ett grymt scoutläger att fokusera på. Idag ägnade jag en stund åt att skriva ut en massa infopapper.. Förhoppningsvis får jag styr på lite efter det… =) Mäktigt kommer det blir – 38.000 scouter på samma ställe!

Nu är det dock dags att börja njut av sommarlovet och det gör jag med bravur. Ikväll blir det nämligen picknickmys i parken med Fia, Sveta och sötaste Alice. Sen får vi se vad jag tar mig för… =)

Avslutar med en söt bild på Linas katt, Tassy. Har inget med sommarlovet att göra, däremot påminner den om en jättemysig tjejkväll i lördags..=)

Lämna ett svar