Återbesök på Dino Park

I år var det första gången på måååånga år som jag faktiskt var hur pigg som helst på nyårsdagen. Spenderade dagen vid poolen då vi hade strålande solsken. Vi hade bestämt med Annika och Erik att vi skulle hitta på något – Antingen shoppa i Patong och äta på Pizza Hut eller spela minigolf på Dino Park och äta middag där – det blev det senaste alternativet. En väldigt trevlig kväll – trots att det var Tobbes tur att bli dålig med feber och annat tjafs. Golfen gick inget vidare då både Annika och Erik spöade mig och Tobbe. Jag hade dock kunna bli tvåa om inte Tobbe hade stört min koncentration på näst sista hålet vilket gjorde att jag fick hela 7 slag vilket i sin tur ledde till att Annika gick om med i slutresultatet. Bör jag nämna att jag dock vann över Tobbe –  IGEN! Fortfarande obesegrad i minigolf efter 5 år…=)

I väntan på maten på Dino Park

När jag tänker på Dino Park och mat så tänker jag på riktigt stora hamburgare a la Flintstones. Vi alla 4 beställde vars en Dino Burgare – och det var nog den tråkigaste burgaren jag någonsin ätit i hela mitt liv. För att vara en temarestaurang har de verkligen inte lyckats med sina hamburgare. Nåväl – efter 3 dagar med soppa så slank den ner ändå, men det var ingen direkt smakupplevelse… =)

Summa summarum – en trevlig kväll med mycket skratt och lite frustration a la tävlingsnerver fick dock ett abrupt avslut när Tobbe blev feberdålig och var tvungen att åka hem… )= Nu mår han bra igen dock!

Hoppas er nyårsdag var till belåtenhet och att starten på 2011 varit bra!

Lämna ett svar