Back on track!

 

Äntligen är jag tillbaka på skolan hos alla mina utomordenligt trevliga elever och kollegor. Har nog saknat det mer än jag trodde, men som sagt.. Äntligen är jag tillbaka! Smygstartade med simning, brännboll och orientering. Och därimellan lite snick snack och idrottsdagsplanering. Känns bra helt klart!

Kvällen har tillbringats på gymet med två sköna pass, MAX och Combat! Skönt att få börja veckan med en rejäl
genomkörare. Det ger bra förutsättningar för resten av veckan. Ska försöka använda mitt hopprep varje dag
också. Minus idag! =) Enligt andra som vet så är det mycket hopprep på thaiboxningen i Thailand. Och att hoppa hopprep är mycket jobbigare än man tror… *phua*

Annars funderar jag på om oroligheterna i Bangkok kommer upphöra innan vi ska vara där. 4 dagar i mitten på Juli är ju planerade. Förutsatt att de har slutat ha ihjäl varandra.. Bangkok är ju det mest speciella med resa förutom thaiboxningen. Vi har ju bokat rum, eller en svit, på det högsta hotellet i hela staden. 82 våningar högt. Och vi har planerat att bo någonstans mellan 64 och 72..=)  Det sägs att hissen går så fort att man måste tryckutjämna öronen på vägen upp. Dessutom har man tydligen en av de finaste utsikterna i världen på utsiktsplatsen på 82a våningen. AAAA… Sluta ha ihjäl varandra och kom överrens om något bra istället
så att jag kan få åka till Bangkok!! =)  

Nu tänker jag slänga mig i soffan en stund innan Kärleken kommer hem från sin träning.

Ha en grajt måndagkväll hörreni!

Lämna ett svar