Bästa dagen i veckan?

Jag tror jag har fått en ny favoritdag i veckan. Torsdag!! Fast inte idag för i morgon måste jag gå upp klockan 4.50… Okristlig tid! Å andra sidan får jag gå hem när klockan är 11.15 🙂

Nåväl- torsdag då! Jo, det är en skön dag. För det första har jag bara grymma klasser vilket ger grymma lektioner och För det andra är det fredag dagen efter vilket innebär att helgen snart är här. Men det absolut bästa är att det är Tobbes matlagningsdag vilket innebär att jag slipper tänka ut vad vi ska äta och sen laga det… Det är Tobbes uppgifter. Och vilken god mat jag har fått. Det har bara blivit 3 gånger men å andra sidan har vi bara varit hemma i 4 veckor..:) första veckan blev det köttfärssås, i torsdags blev det grillad kyckling och sallad och idag korv stroganoff med makaroner. Gott som tusan! Idag behövde jag inte heller diska efteråt.. 🙂 En toppenskön torsdag helt enkelt… 🙂

Lämna ett svar