Bildlöst Koh Samui=Helt slut

Så ja – nu har vi varit på Koh Samui ett par dagar och vi har inte haft fint väder en enda dag. Det har till och med varit så kallt att jag har gått till gymet i träningsbyxor och jacka och ändå frusit. Helt galet! Nu har det dock klarnat upp lite och när jag gick hem efter lunchen idag var det faktiskt ganska vart och lite soligt.

Här på Koh Samui bor vi i en liten mysig lägenhet på ett litet mysigt hotell med en liten mysig pool och en liten mysig å precis utanför. I ån simmar två inte så små ödlor och letar mat. De är nog 1-1.5 meter långa båda två. Coolt värre! Vi kom fram i torsdags och tog några dagar ledigt från all träning. Tror att kroppen behövde det för vi hade knappt ork att göra någonting under de dagarna. Vi vilade och sov en massa och tittade på en del film. Vädret var ju ändå så kasst så ute kunde vi  inte vara.. =)
I måndags, alltså igår, började vi träna. Och för tillfället känns det som att jag har tränat konstant i 4 veckor utan någon som helst vila. Jag har nämligen bestämt mig för att lägga om träningen och kosten för att få se lite resultat på vågen. Och tydligen ska det inte bli så lite resultat heller. Jag har skaffat en personlig tränare som har gjort en måltidsplan till mig och som jag tränar med 2 gånger om dagen. Dessutom kör jag att Thaiboxningspass på kvällen (That´t the easiest part). Min personligen tränare heter Tim och på morgonen klockan 7 tar han mig på en 7 km lång joggingrunda med intervaller av olika slag. Sen träffar jag honom igen klockan 11 för 1 timmes cirkelträning på gymet där vi kör låga vikter och 100 repetitioner i varje övning. Och sen som sagt, klockan 17 kör jag ett thaiboxningspass.

Jag visste att det skulle bli tufft att genomföra detta. Framförallt i början innan kroppen har vant sig vid omställningen, men idag har jag varit helt under isen, och då är det bara andra dagen. Jag har i princip gråtit konstant sen klockan 7 i morse. Kroppen gör ont överallt och jag får inte vila förrän på söndag. Imorgon ska jag dessutom springa med en himla Sweatsuit på mig. Nu efter cirkelträningen känns det dock lite bättre – jag ser framemot thaiboxningen som faktiskt är rolig , tillskillnad från löpningen. Och i morgon är det dag tre vilket innebär att jag har tagit mig igenom halva första veckan. Bara 2 veckor kvar..=) Detta fixar jag!!! Eller hur? ABSOLUT!

 

Tyvärr blir det inga bilder idag heller då jag är helt slut och inte orkar greja med kameran. Det får helt enkelt komma när det kommer..=) Nu ska jag sova en timme innan det är dags för mellanmål..=)

Hoppas ni har det bra där hemma – har ni börjat julstöka? Det är ju snart första advent! Här på Koh Samui har det inte kommit några julsaker alls i affären och jag är mäkta besviken. Tänk om det inte kommer något alls… JAG VILL JU JULPYNTA!! =)

Lämna ett svar