Biomys och Kamala Beach

I fredags åkte vi in till Central Festival för att äta middag och gå på bio. Vi såg fram emot riktigt god Sushi på Fuji men tji fick vi. Fuji på Central Festival ska man inte äta på. Smakade inget vidare alls. Inte ens okej. Nej – Tacka vet jag Fuji på Koh Samui.
Efter middagen hade vi bokat VIP-biljetter. En ”god” fördrink, en tonfiskmacka (som var det enda jag provade), lite spaghetti med räkor i tomatsås, fläskfilé, frukt och kaka, och så klart popcorn, läsk och världens skönaste soffa!! Detta kostade oss 600 baht var. Dessutom var filmen inte helt dålig. En trevlig kväll minsann!

På moppen på väg till Central Festival för Sushi och Bio..=)

 

Skål och välkommen till VIP-loungen innan bion..=)

 

Sköna soffor man kan ligga i när man tittar på filmen..=)

Igår tog vi en skön sovmorgon – Tobbe vaknade 07.20.. =) Själv sov jag till nästan 9. Vi åt frukost och sen begav vi oss till Kamala Beach. Vi tänkte ligga på stranden och bara ha det gött eftersom det var så fint väder – i Rawai åtminstone. När vi kom fram hann vi ligga i solstolen i ca 30 minuter, bada en snabb runda och sen blev det inte mer. Himlen blev helt svart och det började blåsa. Dock kom det inte speciellt mycket regn.
Vi åt en helt okej lunch och sen körde vi in till Patong och shoppade lite. Och åt en glass på McDonalds..=) Men nu har jag iaf vidgat mina vyer och fått se Kamala och som verkar vara en grym strand..=)

Utsiktsplats på väg till Kamala..=)

 

Det är inte alltid så lätt att ta bilder när man åker moppe, men den här blev ganska okej.

 

På kvällen tog vi vars en massage här i Rawai. Och jag kan fortfarande inte tycka att det är skönt. Visst – efteråt känns det bra och jag vet att det gör nytta, men under tiden händer det till och med att jag får tårar i ögonen.

Lämna ett svar