Bortsprunga elever och rosor

Igår när jag kom hem från jobb efter en minst sagt omtumlande dag på många plan, stod det ett bukett röda rosor på kökbordet med en tillhörande lapp. Han är söt han, Min Tobbe!!! =)

Dessa fina fick jag av den bästa Tobbe i hela världen!

Veckan har annars börjat väldigt händelserikt om man säger så… Igår hade jag en av de yngre eleverna som sprang bort sig i skogen. När jag cyklade tillbaka för att leta så visade det sig att han letade efter mig på annat håll… Efter 40 minuters letande, samtal och funderingar kom han gående på skolgården. Något lättad blev jag…=) Idag hade jag ytterligare två elever som sprang bort sig i skogen – dessa hamnade dock i Laröd och fick snällt börja gå tillbaka…=) Ibland är det tydligen svårt att lyssna på instruktioner och följa gula prickar…=) Det var de rörande överens om i alla fall…=) Dock är det en fröjd att få jobba med det jag jobbar med sådana här dagar som denna. Gassande sol, nästan vindstilla och bara utomhuslektioner. Jag var inomhus en snabb runda när jag åt min lunch, sen har jag varit ute hela dagen. Det känns i ansiktet om man säger så – men fy tusan vad nice det är! Såna här dagar är mitt jobb det absolut bästa i hela världen! =)

Har också varit inne hos min chef idag och ansökt om tjänstledighet inför nästa termin. Hon var väldigt positiv till vår tanke att resa iväg och tyckte absolut att vi gjorde rätt. Hon var till och med så positiv till det att hon fick rysningar och pigghud på armarna..=) Nu hoppas jag bara att de andra som ska vara med och bestämma känner samma positivism så att jag får ledigheten beviljad. Tror inte det ska vara några problem…=)

Har fixat en del inför resan, bland annat sagt upp telefonen och fixat utökat reseskydd i vår hemförsäkring. Kan vara bra att ha…=) Får ta några andra bitar under morgondagen – typ csn, mobil, lägenhet osv.. Och givetvis försöka bestämma oss för vart vi vill vara under vår tid i Thailand.. Det har ändrats ett par gånger och kommer säkerligen att ändras ett par gånger till.. VI vill ju ha det så bra som möjligt!

Nu ska jag återigen hoppa ner i soffan – känner mig riktigt trött idag. Måste vara all frisk luft och solen.. Blir en tidig kväll…=)

Over and out folks!

Lämna ett svar