Danny, Danny, Danny 💕

Vilken vecka det har varit. Vi börjar med torsdagens bravader. Hela kvällen var en enda stor jackpot. Först en selfie, gött snack och en slängpuss före showen.

Vi hade varit och käkat på Ristoria och skulle tillbaka till lobbyn för att kanske stöta på honom innan showen. Jag behövde gå inom toaletten och Ann-Sofie satte sig i en fåtölj för att vänta. När jag tvättade händerna tänkte jag att hon säkert står och pratar med honom när jag kommer ut. Och tamej tusan. Det gjorde hon! Jag går fram för att hälsa men han hinner före – Heeej, Anneli! Say whaaat!? Hälsade han precis på mig med mitt namn? Vet han vad jag heter? Oh my!! 💕 En kram och en selfie och gött snack innan han åkte upp i hissen hann vi med.

Föreställningen var lika grym som alltid. Det blev dock ingen High five men hörreni – Jag fick hans handduk!!!! Han kastade den rakt i famnen på mig. Huuur sjukt?

Efter showen stannade vi lobby i hopp om att få säga tack för ikväll. Vi var på väg att ge upp och bege oss hem när han och 3 dansare kommer gående. Och han stannade hos oss! Ännu mer snack, bamsekram och en selfie. Och så viskade han en hemlighet i mitt öra 🤪

Lämna ett svar