Det blev visst en natt till….)=

Jaha.. så får man roa sig på egen hand ytterligare 24 timmar här på sjukhuset.  Måste säga att jag har varit med om roligare dagar. Hade verkligen hoppats på att få åka hem idag, framförallt eftersom knäet känns mycket bättre. Idag kan jag sträcka ut det och även nästan böja det helt. Men tydligen har jag en hel del infektion fortfarande som måste bort. Dessutom hade jag feber igår. Så det fanns inte så mycket att säga emot när doktorn sa att jag skulle stanna.  Som tur är så känns det som att tiden faktiskt går ganska fort här i min ensamhet… =)

Fick besök av Tobbe, Mamma och Pappa i förmiddags och det livade upp stämningen! Annars roar jag mig mest med att slösurfa och titta på Tre Kronor. Varannan timme ska jag ha en kylmakapär på knäet så då får jag också lite besök. Bara ett kort ett sen sticker sköterskan iväg igen..=)

Känns lite tråkigt att det är lördag och jag ligger här. Vi hade planer för kvällen med mamma och pappa som jag tror hade blivit jättetrevliga. Dessutom fyller mamma år imorgon och det hade jag gärna velat kunna fira lite. Annars får vi ta det på måndag istället. Det var inte riktigt så här jag hade tänkt spendera min helg, men men, förhoppningsvis är det ännu bättre i morgon och då får jag åka hem igen.

Inget upplyftande inlägg det här inte, men å andra sidan är det inte jätteupplyftande att ligga här helt ensam. Dessutom får man helt ont i ryggen och i gumpen av sängen. Får bara röra mig härifrån när jag ska gå på toa… =)

Nåja – imorgon är jag nog på benen igen!
Over and out så länge

Ett svar till “Det blev visst en natt till….)=“

  • Carro:

    krya på dig kramar! Verkar ju som att du fått komma från Sjukhuset nu. Ta nu hand om resten av tiden.
    Kramar i massor!!

Lämna ett svar