Drömmar, kalas och golv

Hej å hå vad tiden går! Vilken helg! En helt perfekt helg har det varit. Även fast det känns som det är helg hela veckan nu när jag går hemma 🙂

Vaknade 5.20 i fredags med världens huvudvärk. Så där kräkont ni vet. Åt frukost å somnade på soffan en stund. Där sov jag till jag vaknade av att jag drömde att robotdammsugaren var igång och jag skulle hitta den. Då upptäckte jag att våt tv var borta och att dörren till trädgården var halvt öppen. Jag gick ut och såg att grinden stod öppen och bakom dörren stod en mörk man med grön mössa och en attachéväska. Vaknade och insåg att det var 30 minuter till bussen gick. Snabba ryck!

Fick både beröm och skäll av sjukgymnasten. Knäet va bra, vilket innebär att jag har full sträckning, mer än 110 grader i böjning och hittar små muskelfibrer som jag inte kunnat hitta innan. Däremot skällde han på mig för att jag inte säger till när det gör ont i baksidan. Vill ju inte verka gnällig 🙂 men lovade att inte göra så fler gånger 🙂

Igår morse vaknade jag av att jag låg och fnittrade. Drömde om något barn som aldrig skramlade. Hur barn nu skramlar är ju en annan fråga. Sen kunde jag inte sluta skratta för att jag hade börjat skratta. Jisses!

Nu läggs det golv i uterummet så snart är det helt klart. Å då passar det alldeles utmärkt med en tur till Ullared nästa helg. Hej inredning 🙂

IMG_0378-0.JPG

Ett svar till “Drömmar, kalas och golv“

Lämna ett svar