Du spottar INTE i handfatet!

Har haft två MYCKET trevliga veckor sedan jag skrev sist. Har njutit av ett höstlov fullt med roligheter på Hjortsbergagården med världens härligaste människor. Skaut 2010 gick av stapeln – och härligare deltagare får man fasen leta efter. Och för att inte tala om mina handledarkollegor… Som jag har skrattat under dessa 5 dagar. Helt galet… =) Längtar redan till Kristihimmelsfärdshelgen då det är dags för tredje och sista delen… =)

Jag har även lyckats få till en Afterwork med mina fantastiska jobbkollegor.. Eller kollegorna fick, om de svarade rätt på min och Jockes tipsfråga under höstlovet, möjlighet att vinna trevlig kväll tillsammans med oss, god dricka, ett par smarriga pölser och 4 turer på sundet. Ett härligt gäng och en fantastisk rolig kväll som tyvärr inte slutade lika roligt då någon lustigkurre under kväll fick för sig att sno mitt framdäck på min cykel. Snacka om förvånad när jag tar tag i styret och inser att halva cykeln fattades… Så det var bara att börja gå hemåt…. A ja, fick då möjlighet att gå inom MAX för lite nattamat – vilket verkligen behövdes. Ensam i min soffa tillsammans med lite UFC och en snarkande Tobias i sovrummet smaskade jag i mig maten mitt i natten… =)

Dagen idag har varit förvånansvärt bra för att vara måndag. Började morgonen med en promenad till skolan – cykeln fattas ju som sagt ett framdäck – rev av ett par riktigt bra lektioner med de bästa eleverna man kan tänka sig, promenerade hem och njöt sedan av ett grymt Combatpass med Anette på gymet. Kvällen har bestått av smarrig kvällsmat och en 88a till efterätt, lite fotbollsgala och lite bloggande.

Se hela bilden

Nu är det dock dags för att knyta ihop säcken och förbereda sig inför morgondagen som återigen börjar med en promenad till skolan. Imorgon kväll är det äntligen dags för lite thaiboxning igen – i mina nya, grymt snygga MMA-shorts..=) Idag är det exakt 30 dagar tills vi åker – Oh My God! Jag kan knappt bärga mig – GRYMT SKA DET BLI!! =)

Njut kvällen och veckan mina vänner – för om jag känner mig själv rätt så blir det inte så mycket mer den här veckan från min sida…=) Fast man vet aldrig – händer ju massa spännande saker i veckan så jag kanske överraskar både er och mig själv med ytterligare ett inlägg… =)

Lämna ett svar