En dag kvar innan lovet

Ligger här i soffan med vår söta lilla dator i knäet. Tobbe har hemlisar för sig i sovrummet så den datorn fick jag inte använda mig av. Känner mig sliten i huvudet och i kroppen – främst huvudet. Lite stökigt och rörigt på jobb vilket tar en massa onödig enerig. Så det stundande sportlovet kommer hur lägligt som helst. Förra året åkte vi med mina föräldrar till Egypten på sportlovet. Detta året blir det en hemmavecka som avslutas med en helg på Tylösand Spa. Har till och med bokat in en CHILIMASSAGE på fredagkväll som jag fick av Tobbe i Alla hjärtans dag present. Ska bli skönt och intressant att testa.

Veckan som gått har varit fin, fin. Började i måndags med en RIKTIGT fin middag på Oasen. Köttfondue och Tobleronefondue. Man är minst sagt mätt när man traskar hemåt…=) Fick ju fira alla hjärtans dag lite extra eftersom vi glömde bort att fira vår femårsdag när vi var i Thailand. I tisdags hade vi temadag på skolan vilket innebär att jag gick hem 11.30. Tog mig en siesta i sängen efter att ha läst all post och reklam och sen började jag rensa i våra lådor. 2 lådor blev nästan tomma.. Det kommer mera på sprotlovet – var så säker!

Igår var jag iväg och tränade. Har börjat träna på SATS nu.. Kände att jag behövde lite förnyelse+någon träningskompis. Och eftersom Lina och hennes vänner tränar där tänkte jag att det passade utmärkt. Dessutom cyklar jag förbi varje dag när jag är påväg hem från jobbet. Alltså inga undanflykter. Idag lider jag dock av världens träningsvärk som bara blir värre och värre. Men det är en skön känsla. Hoppas på att bli bra i knäet så att jag kan fortsätta träna ordentligt, kanske till och med fortsätta med Thaiboxningen. Saknar det som tusan!

Imorgon är det som sagt fredag – sista dagen innan sportlovet. Jag har blivit entledigad från mina två sista lektioner, och lektionen innan lunch är inställd så när klockan är 10.20 säger jag trevligt lov till mina åttor, packar ihop mina saker och beger mig hemåt. Ska bli sååååå skönt! Kvällen ska vi tillbringa i Bjuv med pizza från Bjuvspizzeria. Tobbe hävdar att de har den godaste Cappriciosa han någonsin ätit.. Får väl se hur det blir med den saken.

Kommer vi hit igen måntro?

 

Ligger här och funderar över sommaren. Undrar i mitt stilla sinne om det blir någon resa någonstans eller vad som händer. Har ett grymt stort Scoutläger inbokat – World Scout Jamboree 2011. Ska ”basa” över en infocentral tillsammans med Martin! Ska bli hur kul som helst. Men innan det hinns det kanske med en resa? Och efteråt? Usch och fy för att vara hemma en hel sommar. Nåja – vi får se…

 

Nu blir det iaf lite middag här hemma, sen blir det en obligatoriska torsdagspromenaden.

Take Care Out There!

Ett svar till “En dag kvar innan lovet“

Lämna ett svar