En dos motivation och självdisciplin

Det är precis det jag behöver för tillfället. Vågen visade + 5 kg under semestern. Det är fan i mig (jag brukar inte svära, men det känns hopplöst) nästan 1 kg i veckan. Jag har under sommaren blivit värsta soffpotatisen fast utan att ligga på soffan. Har tränat typ 4 gånger och ätit en massa mat. Framförallt sån mat jag inte borde äta.

Nu har jag dock försökt ta tag i maten igen. Hittat 4 veckor med färdiga matsedlar för hela dagar med inköpslistor och recept osv. Perfekt! Ska komma igång med träningen igen . Både thaiboxning och löpning. Tanken är att köra lite styrka efter löpningen oxå.

Det enda som fattas är den dära motivationen och självdisciplinen. Den är svår! Men egentligen är det bara att ge sig fasen på det. Innerst inne vet jag att jag kan. Jag har lyckats förr! Och jag borde kunna lyckas nu med! Semestern är slut och vardagen sätter igång med vanliga rutiner igen. Visst blir det lättare då?

Har du lust så kasta gärna hit lite motivation till mig. Jag lovar att jag fångar!

Lämna ett svar