En fredag i barnens och Star Wars tecken.

Igår hade vi Ellen och Emil på besök. Mysigt med barn, men jag föredrar några fler timmars sömn på natten och en något längre sovmorgon. Det är rätt skönt att få lämna tillbaka dem när man är nöjd..=) Tror iaf att de hade det roligt här med allt de hittade på. Ballonger, Godis, Star Wars, Lejonkungen, Hamburgare, Pussel och ett besök i fiskaffären.

Innan Tobbe kom hem från jobbet fick jag underhålla de båda barnen på egen hand. Emil började så klart leka med Starwars och Ellen ville bygga sitt nya pussel. Så här blev resultatet efter en liten stund…

Resultatet av Ellens pusselbyggande

 

Sen tyckte hon det var roligare att leka tillsammans med Storebror. Det pangas och skjuts och pussas och kramas. De där starwarsgubbarna kan det mesta har jag märkt…=)

Star Warslekande innan maten..=)

 

Hemmagjorda hamburgare med massa gurka och tomat satt som en smäck efter mycket lek och en promenad till godisaffären. Promenaden fick jag dock inte följa med på som vanligt…=)

Hamburgarna satt där de skulle!

 

Ballongerna med namn på var också en hit under kvällen. Här sparkar Ellen fotboll tillsammans med Tobias i köket. Mycket skratt och skrik blev det!

Efter maten är det skönt att röra på sig när man jagar ballongen..

 

Det här är Tobbes senatse inköp i Starwarssamlingen. En stor jäkla grej som inte ens får plats i sin låda. Nu ligger den OVANPÅ vår stora garderob! Måste jag säga att den är STOOOOOOOOR! Emil tyckte den var hur cool som helst dock! =)

Den senaste varelsen i Tobbes Star Warssamling - DEN ÄR STOOOOR!

Lämna ett svar