En ganska bra dag helt enkelt!

Efter en trevlig helg med filmmys, galaj hos Waltherskan, karaoke, dansuppvisning, tvätt och soffmys var jag redo för en ny vecka. Kort men naggande god..=)

Det är många som inte tycker om måndagar, och jag kan väl egentligen erkänna att jag är en av dessa många. Brukar ha en ganska lång startsträcka på måndagar, det är segt att komma igång. Men idag har det kännts annorlunda. I skolan var det soft, satt och lyssnade på redovisningar och gav mina åsikter och sen gick vi igenom MIFFO-rättningarna. Måste erkänna att jag är ganska bra på det jag gör…;) Mina betyg och min handledares betyg stämde mycket väl överens.

Fick sluta tidigt och hade hoppats på att gå på en fin husvisning i eftermiddag, men säljarna hade redan sålt huset. Hoppsan Kerstin!  Så det kan gå. A ja.. det är bara att söka vidare. Och nu när det inte blev något med Berlin så kan vi ju börja leta igen… Blev lite besviken. Hoppades på Berlin, men förstår varför det inte blev något. Förhoppningsvis kommer det fler tåg…

Kände mig lite hängig idag med förkylning och irriterad hals så hoppade över träningen. Trist, men vill inte bli sjuk på riktigt. Har istället ägnat eftermiddagen och kvällen åt att vila, lagat mat och myst i soffan. Ingen produktiv måndag direkt, men ganska skönt ändå. Andra bullar blir det imorgon och på onsdag som är sista jobb-/skoldagen den här veckan. På måndag är det tillbaka till Magnus/Synkopen igen! Äntligen! Saknar mina ungar som tusan!!! Men har haft det super på min praktik och ångrar inte för fem över att jag gjort den nu, även om det är lite kärvt att vara student igen… Men helt klart värt det!

  

Nu blir det återigen lite mys i soffan!Fortsatt skön måndag på er!

Söta kor från förra sommaren, det är inte utan att man längtar till sommaren igen!

Lämna ett svar