En helt vanlig tisdag

Helgen sprang på i ett nafs. Det blev mys i fredags med finaste Tobbe, barnpassning lördag förmiddag och sen halvsov vi hela eftermiddagen. Tror vi var trötta båda två. Kvällen tillbringade vi i Ängelholm. Först på en väldans mysig restaurang med god mat till alla utom mig och sedan blev det efterrätt hos bästa Mia och Daniel. Där satt vi och småpratade i flera timmar och när klockan var halv tolv var det dags för mig och Tobbe att bege oss hem. Jag skulle ju upp i ottan. Klockan 5.15 ringde klockan, en halvtimme senare skulle jag hämta mamma för att åka till Ullared.
Har velat åka till Ullared jättelänge och äntligen blev det dags. Var ute efter nya saker till huset, typ inredning och så där. Dock fanns det inte speciellt mycket att hänga i julgranen. Eller jo, till julgranen fanns det hur mycket som helst. Jättemycket julsaker och det var det jag fick med mig hem också. Massa fina saker! Det kommer bli så fint i huset när det är jul. Massa mys!!! =)

När vi väl gjort Ullared klart körde vi hem. Jag passade på att vila ett par timmar innan jag skulle hämta Tobbe ute i Bjuv. Lite piggare på kvällen blev det smaskiga lammkotletter och rotfrukter till middag, levande ljus, en tänd brasa, en liten påse godis och Unospel i vår Whiskeyhörna. En helt perfekt söndag med andra ord!

Idag är det tisdag och jag känner mig helt ur gängorna. Trött, hängig och allmänt deprimerad. Ska strax äta kvällsmat och sen krypa ner i sängen och läsa något trevligt tror jag. Förhoppningsvis känns det bättre imorgon. Åtminstone får jag träna Thaiboxning på kvällen – och det är alltid kul!

Halvtrist – eller egentligen- Heltrist inlägg, men det blev ett inlägg iaf! =)

Över och ut!

Lämna ett svar