En omtumlande vecka

Veckan som gick var något omtumlande på många plan. Dels fick jag äntligen ut min förkylning som legat latent i flera veckor. Bestämde mig för att träna riktigt hårt i måndags för att det skulle bryta ut och mycket riktigt – tisdagen gick jag med feber, ont i halsen och förkyld hela dagen. Febern försvann fort, men resten fanns kvar. Det låter lite konstigt, men det kändes skönt att vara dålig ett par dagar så är det gjort liksom. Nu lär det dröja 2 år till nästa gång jag är förkyld…=)

Tisdagen innebar också ett tråkigt besked från min rektor. Ett besked som jag egentligen var inställd på men som ändå känns trist – som det ser ut nu så har jag inget jobb på Synkopen till hösten. Jag är alltså övertalig och måste förflyttas – förutsatt att det finns någon annan idrottslärartjänst någon annanstans i kommunen. Å andra sidan har jag fått ett sådant besked varje vår sen jag började på skolan och det har alltid slutat med att jag fått vara kvar. Så jag sätter inte så mycket värde i det egentligen. Det som sker det sker =)

Helgen gick i mysets tecken. I fredags var jag ensam hemma på kvällen då Tobbe var i väg och spelade poker. Vi njöt först av en riktigt god middag bestående av Lammstek och rostade rotfrukter. Helt klart lyckat! När Tobbe begett sig gjorde jag lite lunch till lördagen, la mig i soffan med lite snacks och kollade på film. Mysigt värre!
I lördags var jag vakt på högskoleprovet – ett trevligt återkommande inslag varje höst och vår. Det låter inte så roligt att sitta och vakta de 5 prov som deltagarna skriver. Men det är faktiskt en trevlig dag. Man är dock ganska trött efter 9 timmar, så när jag kom hem beslutade jag och Tobbe att vi skulle äta mat på Haket istället för att laga mat hemma. Ett bra beslut tyckte jag. Åt den godaste pizza jag någonsin ätit.. =) Efter middagen blev det ett biobesök – Min Låtsasfru. Riktigt rolig!!

I söndags fick jag äntligen en rejäl sovmorgon. 10.40 väckte Tobbe mig, då tyckte han att jag hade sovit tillräckligt länge. Och det kan jag nog hålla med om. Det var evigheter sen jag sov så länge på helgen! Hur skönt som helst! Utvilad och redo för en ny vecka med nya utmaningar!

Lämna ett svar