En sång som får mig att gråta

Ledsen för det sena inlägget men gårdagen bara försvann och jag ville inte lämna gästerna som vi hade på kvällen för att sätta mig och blogga. Så idag blir det två inlägg istället. Ett morgoninlägg och ett kvällsinlägg… 🙂

Jag har funderat lite på vad det är för skillnad på en sång och en låt. Vet ni? Vi diskuterade det lite igår men kom inte fram till något som lät rimligt. Nån sa att en sång var bara sång utan musik och en låt är en sång med musik. Men blinka lilla stjärna tycker jag fortfarande är en barnsång när det är musik till…

Nåja, jag har i alla fall funderat på vilken sång som får mig att gråta, och jag måste nog erkänna att jag inte kan svara på det. Jag är inte så gråtig av mig när det gäller sånger. Inte låtar heller för den delen, om det nu är någon skillnad. Så pass på dagens utmaning helt enkelt.. 🙂

Finns det någon sång som får er att gråta?

Lämna ett svar