En spontan tur till Patong

I onsdags kände vi för att göra något annorlunda på kvällen. Vi bestämde oss därför att åka in till Patong och titta lite. Kanske shoppa lite småsaker men även äta kvällsmat. Tobbe kom med den lysande idén att vi skulle äta på Håkans bar, och det tyckte jag lät som en alldeles förträfflig sak. Lite roligt så där – trots att maten var ganska dyr.

Vår söta taxichaufför släppte av oss en lite bit ifrån Bangla Road – bargatan i Patong. Det märks så tydligt skillnad på Rawai och Patong. I Rawai är det lugnt och fridfullt hela tiden medans det i Patong är fullt lite hela tiden – nästan lite för fullt. Har man blivit gammal på äldre dar?

Vi har jul i Patong också

Vi gick och tittade i lite småaffärer efter lite saker som vi skulle köpa – än så länge hemligt – och hittade väl lite av det vi sökte. Vi tog en liten promenad längs Bangla Road för att komma till ett Bazarområde som vi var vid i somars. På vägen såg Tobbe en skyld med Pizza Hut och ville så klart se deras meny, vilket ledde oss till Jungceylon –  ett stort shoppingcentra i Patong. Så tack vare Pizza Hut hittar vi till shoppingen också. Vi blev ganska varse om att det var längre till bazarområdet ävn vi hade tänkt oss och bestämde oss för att äta innan vi kom dit – Tobbe valde restaurang..=) Jättegodmat – grillade Tigerräkor åt jag. När vi hade ätit och började gå igen kom Tobbe på att vi hade bestämt att vi skulle äta på Håkans Bar ju –  A ja, vi kan då dit ändå och ta en frukt shake eller något. Haha… besluten ändrades typ 3 gånger under kvällen – ett vanligt inslag i livet med Tobias. Här får man vara beredd på förändringar utan att man vet om det…

En del av maten vi INTE åt på Håkans Bar

Till slut hamnade vi på Håkans Bar iaf – Håkan själv var på den nyöppnade baren i Karon, men Oliver – hans kompanjon – fick vi se en skymt av. Likaså fick vi dricka den dyraste fruktshaken vi druckit. och den var inte heller speciellt god… Men nu har vi varit där iaf!

Tobbe på Håkans Bar i Patong

Lämna ett svar