En vanlig söndag här i Rawai

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Klockan är 15.45 och jag har nästan precis vaknat efter att ha vilat en stund.

I förmiddags tog vi en powerwalk ner till stranden och tillbaka. Tog nästan 1.5 timme. Varm var det men det kändes bra! Satte på oss badkläderna och badade en runda och sen la vi oss i solen och läste. Gött! Precis som det ska vara på söndagar!

Hungern gjorde sig påmind och det var dags för lunch. Gick 50 meter på gatan och hamnade på ett ställe som serverar riktig thaimat – ni vet sån i stora grytor som står på ett bord och som kostar max 100 baht för två. Jag åt fläskkött i en riktig god sås med ägg och ris. Förra gången fick jag små, små miniägg men idag var det ett riktig ägg.. =) Hur smaskigt som helst!

När vi kom hem från lunchen la vi oss en stund vid poolen igen – men det blev ingen lång stund för det började regna. Trist, men inte mycket att göra något åt. Istället kollade vi på ett par avsnitt av vänner. Snart har vi sett hela säsong 6 också. Här går det undan!! =) Undrar om vi hinner klart innan vi åker hem.. =)

Nåja – söndagen har sprungit på i en väldig fart även fast vi inte har gjort något. Ser framemot morgondagen då det är träning igen. Måste försöka komma igång med promenaderna eller joggingen innan träningen också. Händer för lite på vågen – närmare bestämt NADA! Förstår inte varför.. Men men… Huvudsaken är att jag mår bra och att jag har det bra! För det har jag! Och jag längtar inte hem det minsta! Eller jooo.. lite. Fast det är mest saknaden efter alla er där hemma – familj, vänner, kollegor, ungarna i skolan… och så MIN SÄNG!!!!

Nu ska jag gå och se om Tobbe vaknat till liv – sist jag såg honom sov han i soffan i vardagsrummet. Det är inte bara jag som tycker om att vila…=)

Take Care där hemma!

Lämna ett svar