Ensam hemma!

Gokväll mina vänner!

Det känns inte riktigt som att jag har kommit in i det här med bloggandet på 100% ännu. Har svårt att få ro att sätta mig och skriva varje dag.. Men det kommer kanske! Ni får helt enkelt gilla läget..:)

Helg! Fredag! Lördag! Söndag!
I loooove helger! När man stämplar ut på fredagar infinner sig en känsla av välbehag. En bra vecka är avslutad och det är dags att njuta av ledigheten och allt mys. I fredags var det min sista dag i Gantofta. Har vikarierat där sedan i Mars och har trivts fantastiskt bra. Kändes lite sorgligt att lämna eleverna… Men samtidigt ska det bli skönt att få några fredagar lediga nu fram till sommaren så att jag kan skriva klart min uppgift i psykologin. Vill ju ha ut mitt examensbevis efter sommaren!

Igårkväll var vi på kalas hos söta Ellen.. Hon är en helt bedårande flicka. Dock lite blyg i början, men hur söt som helst! Nästan så att man blir lite sugen på att skaffa en knalle själv.. Fast när den tanken gör sig allt för påmind så känns det inte lika roligt längre… Haha.. Inga knoddar här inte.

              

 

 
 

 

                              

  

 Söta Ellen!

 

 


Lördag! Ensam hemma! En skön känsla helt enkelt. Inte för att jag inte tycker om att ha T här hemma, men ibland känner jag helt enkelt för att vara helt ensam. Och idag är en sådan dag. T är i Bjuv på klassträff och väntas inte hem förrän tidigt i morgon bitti om jag känner honom rätt. Själv har jag varit på bio med sötaste Annika och sett Sex And The City 2.
Den var helt okej, men absolut inte lika bra som 1:an. Tyvärr saknade den en hel del
av det där som är typiskt Sex And The City.

Men de är ganska sköna ändå de fyra tjejerna. Tänk om man levde ett sådant liv själv?!
Ibland kan jag faktiskt bli lite avundsjuk, känna att jag också skulle vilja leva ett lite
lyxigare liv med glamour, coctails, fina klänningar och romantik dagarna i ända.
Fast å andra sidan, tänker jag efter har jag ett fantastiskt liv som bara blir bättre och
bättre. En underbar pojkvän (som nästan vill samma saker som jag), fantastiska vänner
(som jag tyvärr inte träffar lika ofta som jag vill), ett sjukt roligt jobb med superbra kollegor.
Jag bör nog inte klara allt för mycket…;) Och det gör jag egentligen inte heller. Men man
kan ju få drömma lite då och då… Tror visserligen inte att jag hade passat in bland alla
glamour med lyxiga klänningar, fina smycken och skyhöga skor… Haha.. Nää..jag håller
mig till mina sneakers och jeans. Det trivs jag med för tillfället.Nu sitter jag här i soffan med pyjamas, tända ljus, gosig filt och Forrest Gump på tv. Har faktiskt aldrig sett hela filmen så tänkte se om jag lyckas med det idag. Än så länge ser det lovande ut, fast å andra sidan har det bara gått 20 minuter av filmen. Jag är nämligen en mästare på att somna när jag kollar på film. Man kan tänka sig att jag är uttråkad och att filmerna jag ser är dåliga. Men faktum är att jag brukar somna, oavsett hur bra filmen är. Sömnmedel i soffan kanske??

Sitter och funderar på Thailand lite. Det är snart dags… 21 dagar tills vi tar flyget från Köpenhamn. Hoppas innerligt på att min fot är bra tills på måndag så att jag kan fortsätta träna igen. Måste vara i något bättre form än vad jag är just för tillfället. Annars lär jag inte orka många Thaiboxningsträningar.. Kommer dööööö..=) Haha.. Men oj va skoj det ska bli! Skönt att det har lugnat sig i Bangkok också.. då finns det hopp om att vi kan avsluta resan där.. Shoppa?! JADÅ!

 

 

Nu ska jag äta min räkmacka som ligger och väntar på mig! Mumma!!                                                        Evigheter sen jag åt det. Påminner mig om söndagsmys hos mamma och pappa precis
innan jag flyttade hemifrån.

 

Ha en skön kväll och en mycket trevlig söndag imorgon mina vänner!!

Lämna ett svar