Festival i stan!

Nu är det en vecka sedan jag tog mig tid att sätta mig ner och uppdatera bloggen. Det är ganska dåligt av mig faktiskt. Men det kan bero på två saker anser jag. Antingen har det inte hänt ett dugg under veckan, eller också har det hänt massor som gjort att jag inte haft någon tid över. Faktum är att jag har haft saker att göra varje dag hela veckan, men jag är så urkass på att komma ihåg att ta bilder med kameran, och utan bilder är det inte lika roligt att lägga upp nya inlägg. Jag har iaf börjat ta kameran med mig (mycket tack vare den fina väskan jag köpte i Thailand) och det är ett steg på vägen. Nu ska jag bara komma ihåg att ta bilderna också….=)

Nåja.. veckan har varit händelserik, med eller utan bilder. Har träffat alla söta vänner som jag inte har sett på hela sommaren eftersom vi har varit iväg. Annika, Fia, Lina, Sara, Syskonen, Syskonbarnen, Mamma och Pappa, svärföräldrarna osv. Det blir en hel del.. Framförallt har det blivit en hel onyttigheter den här veckan i form av lunch på stan, fika på stan, fika vid besök osv.. Det är väl så det är när det är sommar.. Eller?

I helgen var det festival här i stan. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Samtidigt som jag kan tycka det är trevlig med all musik och glad stämning tycker jag det är lika jobbigt med all musik och alla människor. Jag är lite kluven…

I vilket fall som helst så gick jag och Annika ner på stan en runda i torsdags när festivalen hade sin dag nummer 1. Vi mötte upp Maria för att lyssna på mina gamla kära elever i Glöm Det som spelade på världens minsta scen! SÅ Duktiga!!! Sen gick vi vidare för att äta lite mat och sedan mötte vi upp Tobbe och ytterligare senare både Anna-Maria, Anneli, Erik och hans vänner. En trevlig och lugn kväll…

Annika och Maria kände för att vara barn på nytt och åkte virvelvinden på tivolit!Lämna ett svar