Flickorna bus och Sovmorgon

YES! Idag lyckades jag sova till strax innan nio! Lyckan är total! Kände mig riktigt utvilad i morse. Men så var jag också ganska trött igårkväll.
Vi fick den fantastiska äran att få tillbringa hela eftermiddagen och kvällen med söta flickorna Ledström/Bogojevic så att deras fina föräldrar fick lite tid för sig själv.

På order från Alice så skulle vi mata ankorna, leka på lekplats och handla nytt lördagsgodis eftersom hon bara hade tuggummi kvar. Sagt och gjort. Vi började med ankorna i Jordbodalen, gungade lite och lekte på en lekplats. Där bjöds det på piratkaka med äpple, torsk, sill, sallad och turkos. Hur smarrigt som helst! Sen var det dags för ett besök i affären för att inhandla lördagsgodiset. Väl hemma med öppnade påsar så tog det kanske 10 minuter sen lockade muminhuset mer än godiset. Flickorna lekte och jag och Tobbe passade på att räfsa löv från gräsmattan. Fint som tusan blev det!

När föräldrarna hade fått tillräckligt med egentid kom de med smaskig kinamat som vi alla 6 åt tillsammans. Mätta, trötta, sockerstinna och förhoppningsvis väldigt nöjda åkte de hem vid 19. Då var jag åtminstone väääääldigt nöjd! Sötare flickor får man leta efter!

IMG_0366

 

IMG_0370

IMG_0365

Kvällen avslutade jag på golvet med att göra mina rehabövningar. Känns inte som att det händer något. Kämpar fortfarande med att få ut sträckningen och har nu även gått över till att forcera fram full böjning. Tjo Flax! Jag får hela tiden påminna mig om att det BARA har gått tre veckor!

 

 

 

 

Lämna ett svar