Förkyld och dåligt väder…

… som bäddat för hemmadagar med jobb och filmtittande. Men 3 dagar i rad då blir man rätt uttråkad. Och träna kan jag inte heller göra med förkylning och halsont. Risken finns att det kommer att vara sånt här väder ända tills vi åker härifrån om 18 dagar. Då blir jag ledsen!! RIKTIGT LEDSEN!

Nåja.. Förutom dåligt väder och förkylning så har vi det bra. Var på thaiboxning häromkvällen – fick se 3 Knockouts! Det är det bästa. Då vet man att det händer grejer. Den underligaste knockouten under kvällen var en kille som fick sig en känga rätt på hakan. Han damp ner på rumpan och blev sittaden ett par sekunder när domaren räknade och sen bara somnade han. I vanliga fall somnar de direkt… Det såg faktiskt lite roligt ut. Efter ett par minuter var han dock uppe på benen igen.

På onsdag ska vi ut och äta middag med en kille, som Tobbe inlett något projekt med, och hans thaitjej. Thaitjejen skulle välja restaurang. Jag hoppas vi får äta som thailändarna själva gör när de äter middag. Massa tallrikar med olika saker och så äter man lite från alltihopa. Förhoppningsvis får vi prova andra saker än vad vi brukar äta.. Spännande!

Nu ska jag dock gå och snyta mig – är så förundrad över hur mycket snor en näsa kan producera under en dag.

Ha det fint därhemma!

Lämna ett svar