Fotbollsgolf och Brasiliansk grillbuffé

Igår var en sån där riktigt nice dag. Skippade dock träningen på morgonen efter att ha sovit riktigt dåligt på natten. Låg och läste en stund när Tobbe var iväg och tränade, åt frukost och la mig ute i solen vid poolen. När Tobbe var klar med träning och dusch och lite vila stack vi iväg för att boka båtbiljetter till Koh Tao på lördag och även för att äta lite smarrig lunch i Choeng Mon. Efter lunden spelade vi Fotbollsgolf. Vi har pratade om det ganska länge och äntligen blev det av. Riktigt roligt var det! Sjukt svårt dock. Och ja, ni kan ju gissa vem som vann….;) Men Tobbe han var duktig också. Han var den enda som lyckades med en riktigt hole in one. Själv lyckades jag sätta hole in one fast i fel hål. Slog ut på hål 4 men bollen studsade och rullade ner i hål 5 istället. Skickligt?!

Tobbe sätter bollen på andra slaget..

 

När vi kom hem 4 timmar senare tog vi det lite lugnt med sista delen på Memento som vi började se häromkvällen. Sen var det dags för middag. Brasiliansk Grillbuffé! Men först var vi tvugna att ta en sodavatten på en annan restaurang då himlen mer än öppnade sig och regnet störtade ner när vi var typ 200 meter från restaurangen vi skulle äta på… Väl framme och med maten på borde kunde vi båda konstatera att det var en sjukt god middag! Först väljer man en massa saker från en salladsbuffé och sedan får man välja ett gäng tillbehör till köttet så som potatisgratäng, bakadpotatis, pommes och grönsaker och sedan kommer serveringspersonalen runt med ett stort spjut med kött, fisk eller fågel på. Och så tackar man ja om man vill ha en skiva eller nej om man inte vill ha. Det fanns allt möjligt smarrig – lamm, oxbiff, fläskfilé, kycklingfilé, någon vit fisk, lax, räkor osv osv. Som sagt, det var hur smarrigt som helst!!!

Tobbe får en bit smaskigt lammkött...=)

Efter maten var vi så dästa att vi knappt orkade något. Tog en lite promenad i chaweng och sen åkte vi hem och kollade på några avsnitt av Vänner. En helt perfekt lördag!! Dessutom sista lördagen här på Koh Samui. Har jag sagt att jag ser framemot Koh Tao?! OH YES!!!!

Nu har klockan blivit 11 här och vi ligger fortfarande kvar i sängen trots att vi vaknade runt 7. Har läst, ätit frukost och nu sitter vi med vars en dator i knäet. Vädret är sådär idag så någon strand lär det nog inte bli. Vi får helt enkelt se vad som sker…=)

Hoppas helgen har varit bra där hemma!

Lämna ett svar