Fullspäckad vecka!

Det har det verkligen varit den här veckan. Har haft något att göra varje dag.. men det är väl så det ska vara när man har semester. I tisdagskväll var jag med världens bästa Lina på Mölleexpressen och åt deras räkfrossa. Så jäkla smaskigt! Jag älskar att sitta och pilla en massa räkor, de goda tillbehören och så klart det bästa sällskapet! =) Efteråt gick vi till Pistachia och åt Cold-Stone (Jag är helt såld) och sen kollade vi på alla bilderna från Thailand… Ååhhh vad jag vill tillbaka!! =)

Givetvis glömde jag ta bilder när vi hade det mysigt på Mölleexpressen. Här är iaf en bild på lite räkskal som jag fick av Lina.. =)

 

 

I Tisdags hade jag mina söta systerbarn här. Var först meningen att bara Sebbe skulle komma och sova över, men Emma ville också följa med. Hon hade till och med packat väskan med kudde och pyjamas och tandborste och hela kittet OM IFALL hon kunde tänka sig att sova här. Till saken hör att Emma aldrig har sovit här, hon vägrar helt enkelt sova någonstans förutom hos morbror Peter… 22.00 fick syster komma och hämta henne. Då ville hon absolut inte mer! =)
Nå ja.. vi hade iaf en väldigt mysig dag med minigolf, cold-stone på Pistachia (Sa jag att jag var såld på den glassen?), plockepinn, kortspel, tacos, Lotta på Bråkmakaregatan och godis….=)

Emma och Sebbe mumsar på sina cold-stoneglassar!

 

Igår, torsdag, upplevde jag och Caroline gamla minnen från vår högstadietid då vi gick på Olympia och kollade HIF-DIF. När vi var mindre gick vi på alla hemma-matcher. Stod alltid på södra stå och köpte marabour mjölkchoklad och pucko när vi gick hem. Vi kunde alla spelarnas namn, visste vilken bil de körde, vart de bodde och var vi riktigt engagerade visste vi säkert vilken skostorlek de hade också…=) Vi har våra favoriter, som dock ändrades över tid… Framförallt hade vi hur kul som helst!
Vi har inte umgåtts överhuvudtaget sedan vi gick ut nian, och jag måste säga att det var ett kärt återseende. Och även om det skär något i hjärtat så får jag erkänna att jag största delen av matchen hade gåshud på armarna. En mycket trevlig kväll..=)

Nu är det dags att laga lite mat här hemma. Tobbes systerson Emil är på besök så då vankas det finmat, starwars, film, lite godis och en massa bus.

Fortsätta njuta av semestern ska jag också göra! 1 vecka kvar sen börjar allvaret igen!

Skänker också en extra stor tanke till hela familjen Nilsson mfl idag! Hoppas dagen har varit fin trots omständigheterna!

Lämna ett svar