Godmorgon solstråle!

Kände mig dock inte som en solstråle när jag vaknade strax innan sju när något ljushuvud började lasta av en sån där ”lyftkran” man kan köra på egen hand precis utanför vårt fönster. Det skramlade, brummade och pep om vartannat. Som tur var tog det inte speciellt lång tid utan jag kunde somna om igen när han var klar.. I alla fall en liten stund. Strax innan åtta satte något annat ljushuvud igång och tvätta taket på vårt hus… OH MY GOD! Han håller fortfarande på. Det är nästan bud på att man ska bege sig iväg för att slippa brummandet… Det låter precis som en lastbil hela tiden.. Man blir rätt trött i huvudet… =)

Nåja, nu har jag fått gnälla lite. Helgen har däremot varit helt perfekt. I fredags hade vi Emil och Ellen här som ni redan har sett. I lördags tog vi en sväng till Jonstorps Marknad. Där blev det lite fårvallning och många försök till att lösa olika kluriga saker man ska ta isär från varandra. Helt omöjligt.. =) Kvällen tillbringade vi i Bjuv med lite grillat, ännu mer knep och knåp och kände oss ganska nöjda när klockan tickade 22.00.

Igår njöt vi av söndagen med en god lunch på Mezo innan vi la oss på Gröningen en stund och planerade Tobbes kalas. Vi avslutade den sköna söndagen med först ett biobesök då vi såg Baksmällan 2 – hur rolig som helst! När vi kom ut från bion började vi prata om första filmen och att vi inte kom ihåg vad som hände igen, så vi bestämde oss helt enkelt för att hyra den innan vi gick hem. Så det gjorde vi…=)

Nu är det som sagt måndag och jag har suttit och jobbat en liten stund. Ska fortsätta alldeles strax igen. Ikväll är det Bodycombat som gäller och i morgon var det tänkt Räkfrossa på MÖLLEEXPRESSEN med Lina och Carin, men upptäckte precis att de inte har något räkfrossa längre.. Buhu!! Får nog efterforska lite noggrannare.

På onsdag åker jag med Tobbe till Växjö – han ska jobba och jag ska träffa Bästa Camilla, shoppa och njuta av att bo på hotell.. Jag kan stå ut med den här veckan helt klart..=)

41 dagar kvar bara!!! =)

Lämna ett svar