Grattis på födelsedagen!

Idag har det varit min dag hela dagen. Idag är det helt enkelt 29 år sedan jag föddes. 29 ÅR! Helt tokigt! Känner min inte alls så gammal. Och jag uppfattas nog inte som så gammal heller… Ungarna i skolan tror fortfarande att jag är 22-23 och det kan de få fortsätta att göra.. =)

Hur som helst så har jag haft en jättefin dag. Började med att tvätta klockan 7 i morse – måste man så måste man. Sen fick jag present av Tobbe.. Hans visakort! Med tillhörande shopping! Inte helt fel. Mamma och Pappa och Morfar kom på en hejdundrande frukost, och sen har jag bara mys hela dagen. Nu ikväll åkte vi iväg och shoppade min present – det blev två nya bikini. Nu har jag 5 stycken, och det borde jag klara mig med under 5 månader i Thailand!

Present 1 av Tobbe - en vattentät väska! =)

Present 2 av Tobbe - En iPod shuffel med rosa hörlurar som inte finns med på bilden.

En fin sommarblomma av min kära morfar!

Och så klart ett litet Grattiskort.. =)

När vi kom hem blev det hemmagjorda födelsedagshamburgare. Hur smaskigt som helst! Vi har också hunnit med att testa vårt nyinköpta blåsrör. Riktigt roligt!! =)

Summa summarum – dagen har som sagt varit hur bra som helst. Och nu ska jag snart hoppa ner i bingen. 05.15 ringer klockan och 05.30 står Jocke Svensson nere på gatan och väntar på att få köra till Tyskland. Imorgon ska det nämligen shoppas sprit!! =)

Tack alla vänner för alla grattisar jag har fått idag!

Lämna ett svar