Helgen som gick!

Helgen som gick var en mycket trevlig sådan. Avslutade veckans arbete med ett elevvårdsmöte – härliga fredagseftermiddag! Körde sedan och hämtade Sebbe som skulle vara här över natten. Pratade lite med syster och Emma och Pierre en stund innan vi körde till Maxi för att handla kvällens godsaker. Upptäckte dock att jag glömt hela plånboken hemma så det blev till att köra hem istället. Parkerade bilen, hyrde film och handlade på OJ istället.. =)

Väl hemma testade vi ett nytt spel till Wii – eller tja, nytt för mig iaf! Just Dance 2. Hur kul som helst. Trots att vårt golv inte riktigt håller för att hoppa och studsa i så fick man sig ett rejält träningspass genom att bara röra överkroppen och hänga med i gunget. Lätt ett spel jag kan tänka mig att ha själv. Tror dessutom det var ett sånt spel som vår student till granne ovanför spelade med sina kompisar i onsdags när de firade lill-lördag. För jäklar vad det dunsade i golvet – till och med så att våra fotoramar i vår bokhylla höll på att trilla i golvet… =)

Efter lite spelande blev det mat i form av pizza och kebabrulle och sen kollade vi på film – Dinner for schmucks. Riktigt rolig faktiskt! Och eftersom fredagar är sömnpillernas egen dag somnade jag givetvis i slutet av filmen – men efter en powernap i tältsängen lyckades jag ändå hålla mig vaken till 23.30. Det blev lite snick snack i vår stora säng innan vi somnade allihopa på vars ett håll.

Sebbe med den "lilla" kebabrullen..=)

Lördagen gick mest åt till att fixa lite. Hade bokat tvättid – som våra pizzabagare snodde. Trots att vi satte upp en lapp på dörren där vi bad dem komma med nyckeln, och trots att vi hängde ett hänglås för låset så att de inte kunde komma in i tvättstugan fick vi ingen nyckel. Strax innan vi skulle bege oss på inflyttningsfest hos Anette och Daniel i deras nya lya mötte Tobbe pizzeriaägaren i källaren – helt ovetandes om hur man lämnar en nyckel och helt oförstående om att vi hade andra planer och inte alls hade möjlighet att tvätta på söndagen… Man kan blir arg för mindre – men det här var fasen 5e (FEMTE) gången de tar vår tvättid. Nu har det dock gått iväg ett klagomål till AKELIUS så får vi se vad de gör åt saken…

Nå ja, kvällen slutade som en trevlig kväll hemma hos Anette och Daniel trots alla missöden. Det blev väldigt lugnt – åkte på världens huvudvärk efter 4 cider, så när klockan var 23.30 gav jag upp och traskade hemåt. Smaskade i mig ett par pepparkakor – dock utan ädelost som Tobbe valde att ta på –  Smaskigt värre! =) Sov som en kratta och vaknade hur trött som helst i söndags.

Söndagen ägnade vi åt en promenad hem till mina föräldrar, lite snick snack där och sedan barnkalas ute i Höja. Mycket trevligt! På kvällen gjorde vi fantastiskt god mat och sen mös vi i soffan tillsammans med SOLSIDAN och någon skräckfilm..

I det stora hela en mycket trevlig helg.

Lämna ett svar