Helgens sammanfattning!

Gokväll! 🙂

Ett par dagar sedan jag skrev. Tiden har bara sprungit iväg och jag har inte riktigt haft ro att sitta ner och skriva. Får ta igen det idag istället. Vad sägs om i dagsordning? Jag röstar på det iaf…

Torsdag flöt på som den skulle. Skippade min gitarrlektion.. Har tröttnat lite faktiskt. Började förra året och tyckte det var himlans roligt. Fortsatte nu i vår men tröttnade tyvärr lite. Fick lära mig lite nya saker då och tyckte det var roligt igen, men har nu tappat gnistan igen. Tror bara jag har en lektion kvar och som det känns nu så skippar jag nog den också… =)

Fredag var också en bra dag.  Avnjöt en fantastisk måltid på Big Buddha. Det har blivit en av våra favortirestauranger på fredagar. Vi är där ganska ofta.. =) Supergod mat, stora portioner och trevlig personal. Jag brukar äta kyckling i ostronsås, men provade något nytt i fredags. Kyckling i sötsur sås med blandade grönsaker. Inte alls lika gott som det jag brukar äta, så det ska jag inte ta fler gånger. Efter maten gick vi på bio och såg på Prince och Persia. Absolut inte världens bästa film… Hände inte så mycket, men ändå helt okej. Jag somnade inte en enda gång, och det brukar säga en hel del… 🙂

 

Lördagen sprang i väg i all världens fart. Började med en go träning på förmiddagen som resulterade i en hejdundrande träningsvärk. Haha.. Kunde knappt gå, och för att inte tala om när jag skulle sätta mig ner.. AJJJ! Vilade en stund på eftermiddagen vilket var behövligt. Laddade upp batterierna inför en jättetrevlig kväll hemma hos Sara och hennes nye sambo, Brian! De bjöd på en god tacomiddag, trevlig dricka, smaskigt snacks och supertrevligt sällskap. Blev lite guitarhero… Insåg att jag var tvungen att öva lite. Längesen det spelades här hemma.. (Brian han vann).

 

Söndagen ägnades åt tvätt, städ och grill hos Tobbes syster. Kvällen avslutades med världens sämsta film.. Valhalla Rising. Hur jäkla dålig som helst. Trots dåligt filmval blev det ändå en helt perfekt dag. Och en helt perfekt helg!

 

Dagen idag har ägntas åt friidrott på Heden för hela högstadiet. Ska jag sammanfatta dagen så säger jag; En grymt vrickad fot, huvudvärk, fantastiska elever och ännu mer fantastiska kollegor. Trots att jag redan efter 3o minuter lyckades pajja foten ordenligt (jag var inte ens med och tävlade) så blev det en lyckad dag. Nu ligger jag är soffan med foten lindad och i högläge. Hoppas innerligt att inget är trasigt i den.. det känns en aning märkligt. Inte som en vanlig stukning. Får se hur det går i morgon….. 

 

Nu tänkte jag ta hand om tvätten innan det är dags att förbereda morgondagens jobb… Första punkten är att fundera på hur jag ska ta mig till jobb då cykeln står kvar där och foten mår som den mår… A ja. Det är ett senare problem!

Ha en skön kväll mina vänner!

Lämna ett svar