Hemma igen!

Så ja.. nu är jag i fas med alla inlägg. Jag tror jag har fått med det mest väsentliga från vår resa, iaf det som är värt att få med.

Vi kom hem i måndagsmorse efter en 18 timmars lång resa från det att vi lämnade hotellet. Lyckligtvis kunde vi sova en hel del på planet så vi kunde faktiskt använda måndagen till annat än att bara gå runt och vara helt döda. Fixade och trixade mest och åt hemlagad mat..=) Mums!!

Nu är det fredag och Tobbe han är och tränar. Själv har jag inte riktigt fått igång träningstarmen. Förhoppningsvis kommer det efter helgen. Laddar inför poolparty i Eslöv i morgon! Ska bli grymt kul att få träffa alla vännerna igen. Minns inte när det var senast, men jag tror bestämt det var Tomas och Carros inflyttningsfest. Och det är alldeles för länge sedan.

En veckas ledigt till har jag, sen sätter jobbet igång igen! Ser framemot det faktiskt (som alltid), och det bästa är att jag har min tjänst kirrad nu.. Någongång i oktober blir jag tillsvidareanställd i Helsingborgs Kommun..=) Då har jag varit plikttrogen i 721 dagar.. Det måste vi nästan fira på något sätt…=)

Nu blir det iaf lite matlagning och sen får vi se vad dagen erbjuder. Förhoppningsvis något trevligt..=)

Hörs!

Lämna ett svar