Huvudvärk och muskelvärk

Det är ingen bra kombination. Det gör helt enkelt en väldigt slö och lite apatisk.. Innerst inne vill man göra något vettigt, men både kroppen och huvudet protesterar. Och att sitta här framför dumburken gör ju inte saken direkt bättre… Tränade thaiboxning i måndags och igår, och det känns vill jag meddela. Har ont överallt – i armar, lår, vader, rygg, mage, nacke, axlar –  men det är sjukt roligt och jag tror att det har goda effekter på kroppen om man bara fortsätter. Så det lär bli mer thaiboxning – måndag, tisdag, torsdag och eventuellt lördagar befinner jag mig i en svettig lokal och lär mig slåss och sparkas på riktigt..=)

Tobbe är ledig idag, och han började faktiskt dagen med att ge mig frukost på sängen! Mysigt värre, trots att klockan var 8. Fast jag var vaken ändå… Skönt att få det serverat! =) Tack gulleplutt!!
Sen drog han iväg på en tänkarrunda… vet dock inte riktigt vad det innebär. Men han packade ner dator, block och penna, satte sig i bilen och körde iväg för att fundera… Spännande att få höra i eftermiddag vad han kommit fram till..=)

Själv sitter jag här och försöker slutföra projektet jag håller på med. Det är drygt och inte speciellt roligt. Men det genererar i desto roligare saker. Borde däremot bli färdig idag eftersom jag börjar jobba i morgon. Idag känner jag dock inte för att börja, men tror att det går över och att känslan som jag hade igår infinner sig igen. Trots allt ska det bli trevligt att träffa alla glada kollegor igen, och så småningom alla huliganer! =) Dessutom har jag bara 4 månader till vi beger oss till Thailand igen… =) 4 MÅNADER! Det är fasen ingen tid alls… Betalade biljetterna och fick även bekräftat vårt boende igår. Oh Yes Indeed!

Min päronskrutt – han är det bästa som finns! =)

 
 

Nu vankas det lunch – spenat- och kesolasagne med sallad. Mums!

Njut dagen mina vänner! =)

Lämna ett svar