IQ-befriade program

Det är ett h*vete när man fastnar för tv-program som egentligen inte tillför något till mänskligheten överhuvudtaget. Inget vettigt i alla fall. Det är många gånger jag lovat mig själv att inte titta på dessa program och de flesta gånger har jag kunnat hålla mig till löftet. Jag har kunnat skylla på att det visas för sent på kvällen. Men nu den här gången gick det inte. Nu har jag nämligen fastnat för BÅDE Paradise Hotell OCH Big Brother. Herre je…

Nåja- idag är det inget Paradise så då kan jag lägga mig i ordentlig tid och kanske vara pigg imorgon. Då kommer ju äntligen Tobbe hem. Veckan har verkligen gått fort och jag har haft det himla bra, men det ska bli himla skönt att få hem honom igen. Det är tomt att vara själv i ett stort hus 🙂

IMG_0276.JPG
Det absolut finaste jag har

Lämna ett svar