Jag fixade det!

Bättre än jag hade förväntat mig. 56.43 sprang jag milen på idag. Hade räknat med att hamna runt 58-59 min, men det gick fortare än så. Sjukt jobbigt och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tyckte det var kul eller inte. Eftermiddagen och kvällen har ju inte varit ett dugg rolig. Fick gå hem från 30-årsfesten med världens huvudvärk och illamående. Slutade med att all mat och dryck kom upp i flera omgångar och jag skakade i hela kroppen och till slut somnade jag till några timmar. Vi snackar den värsta vätskebristen ever!

Nu ligger jag här, fortfarande med huvudvärk, och väntar på att Tobbe ska dyka upp. Han har inga nycklar och jag vill inte sova med olåst dörr. Känner jag min man rätt, dessutom, så lämnar han säkert bygget sist av alla;)

Nåja- jag hade hellre varit där än legat här. Sånt som händer. Imorgon är jag på benen igen, redo för nya äventyr 🙂

Lämna ett svar