Korv med bröd och strandhäng

Äntligen har vi fint väder igen på Koh Samui. Det är inte riktigt klarblå himmel men molnen är vita och solen tar sig igenom. Dessutom är det inte lika oroligt på havet och regnet syns inte till. Så idag har jag tillbringar 4 timmar på stranden i min ensamhet med min bok och mina tankar på livet. Var riktigt skön faktiskt! Tobbe är ute och dyker så då passade jag på. Håller tummarna för att vädret håller i sig under morgondagen också. Då har vi fått styr på solbrännan igen…=)

Måste berätta om gårdagens lunch. Jag satt och surfade runt på lite olika forum om Thailand för att skaffa sig lite mer kunskaper och tips på vad man kan hitta på. Av en slump hittade jag en tråd som handlade om Soppköket i Lamai. Det visade sig att det var en liiiiiiten restaurang, som inte alls såg något ut för världen, men som serverade typisk sån mat vi absolut inte har ätit på 4 månader. Korv med bröd, poatismos och korv, köttbullasmacka, rostbiffsmacka, landgångar och massa annat. Det behövdes inte speciellt mycket övertalning för att få Tobbe att gå dit och jag tror inte att han ångrar sig heller nu i efterhand. Det blev alltså lunch på Soppköket i Lamai igår – Korv med bröd, senap, ketchup och rostad lök. Landgång med ost/skinka, köttbullar/rödbetssallad och räkor/ägg/majonäs. Tobbe han tog en köttbullsmacka med rödbetssallad och 2 kokta korvar med mos. VI kan utan tveckan snacka om matkoma efteråt, men fy tusan vad gott det var!!! =)

Nu ska jag försöka få lite gjort här hemma innan Tobbe han kommer tillbaka från sin dykning.

Hoppas ni hade en trevlig Lucia igår – själv gjorde jag ett försök att få lite lussestämning genom att titta på SVTs luciatåg, men det är inte det samma när det är varmt och solen skiner..=)

Lämna ett svar