Möginternet

Ända sedan Tobbe uppdaterade till Explorer 9 fungerar WordPress sämre än min cykle utan framhjul och kedja. Skrev precis ett trevligt inlägg om min sköna ledighet nu när det är Kristihimmelsfärd, förhandsgranskade och publicerade inlägget. Tror ni att det blev något? Nepp – bara en överskrift men ingen text. Trött blir man.
 
Nåväl – har en skön ledighet här hemma i min ensamhet idag. Tobbe är i Eslöv och hoppar fallskärm. Och det verkar som att han har fått till ett hopp idag då han har varit iväg sedan 8 i morse. Förhoppningsvis har han landat tryggt och säkert också. Vi får väl se när han kommer hem.

Själv har jag inte gjort många knop idag – vattnat blommor, diskat och bäddat sängen , det är vad jag har åstadkommit. Och spelar Super Mario Bros med systersonen i morsen då han sov här inatt. Var på bio tillsammans igår och såg To Fast To Furious 5. Faktiskt riktigt bra film. Avslutade kvällen med en smarrig Ipec Special och Little Man på tv. Sen somnade vi gott alla 3.

 
 Inför kvällen finns det inga speciella planer mer än att jag tänkt packa lite. Imorgon är det nämligen dags för den sista delen av årets Ska´utkurs. Även den sista kursen för min del överhuvudtaget. Har bestämt mig för att kasta in handduken. Tycker inte det är lika roligt längre och då känns det mest som ett måste att vara med. Det ska dock blir riktigt roligt att träffa Camilla och de andra i gänget igen. Det är lääääängesen sist. Och förhoppningsvis blir vädret ypperligt så att vi kan njuta av solen hela lördagen då vi inte har några deltagare hos oss förrän lördag kväll. Gott mos!!!
 
Tänkte att jag skulle försöka ta tag i mig själv och kanske hoppa in i duschen – känns som en bra plan för tillfället.
Njut av ledigheten hörreni!
 
PS. Det är bara 73 dagar kvar tills vi åker till Thailand! OH YES!!!! =)

Lämna ett svar