Lägerplanering och eld!

I helgen har jag gjort något som jag nästan kan garantera att inte många av er andra någonsin har gjort. Jag har nämligen kokat spagetti över öppen eld i en papperspåse. Det ni! Det kräver sin man och kvinna för att lyckas med det. Men jag, eller vi lyckades minsann!! =)

Helgen tillbringade jag i Höör på vårt första och enda planeringsmöte inför det kommande World Scout Jamboree i sommar. En kalaskul helg med mycket trevliga människor, spännande och intressanta diskussioner och massa information. Nu vet jag lite mer exakt vad det är jag ska göra i sommar – och OJ vilket ansvar jag kommer att ha! Grymt kul!! Jag hoppas verkligen att ni tar er tid att komma och besöka jamboreen. Det kommer bli en upplevelse utöver det vanliga kan jag säga!

Nu – dags för lite tvätt, dusch och mat! Sen mys i soffan!! =)

Lämna ett svar