Ledig söndag = ButterflyGardenIgår var det vår lediga söndag. En helt perfekt dag som började med lite sovmorgon. Kroppen är dock inställd på att vakna klockan 6, så att sova till klockan 8 är rena lyxen. Åt en smarrig frukost bestående av yoghurt, cornflakes, pannkakor och färsk frukt. Mumma! Ett par timmar vid poolen avverkade vi också för att sedan cykla en runda till Nai Harn Beach där vi åt en lätt lunch och drack en supersmarrig fruktshake. Ett tips är att använda solskydd även när man inte ligger still och solar..=)
Det går inte riktigt att bada i havet här, det är undervattenströmmar och jättehöga vågor, vilket innebär att vi inte har legat vid stranden en enda gång under dessa två veckor. Ser verkligen framemot att få komma till Koh Tao på torsdag och få ligga vid stranden. Det är lite roligare än att bara ligga vid hotellpoolen..=)


Nåja.. Efter cykelturen badade vi lite till i poolen och åkte senare på eftermiddagen till Buttefly Garden i Phuket Town. Buttefly Garden är precis som det låter, en trädgård full med fjärilar. Det var en trevlig stund, även fast jag tyckte det kändes lite obehagligt att ha fjärilarna flygandes runt en hela tiden. Tobbe han fick en kompis som satte sig tillrätta på hans huvud…=)
Ett besök inne i stan hann vi också med, och lite shopping blev det. Hittade mig ett par fina Converse för 950 bath, vilket är ungefär 250 kronor, och då är dessa köpta i en ”riktig” Converseaffär..=)


Här är lite bilder från vår varma, sköna och lediga söndag!
I nästan varje spindelbur fanns det en eller två spindlar som tillhälften var uppätna.. Ganska räligt faktiskt!
Fjärilarna mumsar på lite banan.


En vacker fjäril njuter av vacker blomma.
En annan vacker fjäril.
Fjärilsmannen och hans följeslagare.

Det var allt för den här gången mina vänner! Nu är det dags för lite film innan det är tid att sova.. Sista träningsdagen i morgon!!

Sköt om er!

Lämna ett svar