Ledighet!!

 

Äntligen lite ledigt.. och lite längre också dessutom. 4 hela dagar innan allvaret sätter igång igen. Håller tummarna för att vädret blir något bättre… Regn är ingen höjdare när man ska vara ledig.
Sista dagen på praktiken idag gick som smort. Rättare lite prov, och avslutade med ett annat prov. Satte även ett avstamp hos rektorn om ifall att… Det är aldrig fel… Vet ju faktiskt inte vad som sker till hösten.. Berlin blev inget )= och Magnus/Synkopen vet jag faktiskt inget om ännu… Men det brukar lösa sig så det gör det nog den här gången också… =)

Har barnbesök denna eftermiddag, kväll och natt. Tobbes systerson Emil. Tobbe trivs som tusan när Emil är här, då får han all anledning att leka med sina Star Wars Gubbar. Och köpa nya Starwarsskepp i Lego..

Nu sitter dock pojkarna och tittar på Batman.. Nog det sämsta jag sett. Själv väntar på att Cars ska rulla igång istället… =)

Imorgon blir det date med Annika och förhoppningsvis restaurangmys med Kärleken på kvällen. Det hade suttit fint faktiskt. =)

Nu ska jag dock bädda ner mig i soffan och kurera mig. Vill inte vara sjuk när man är ledig!

Förresten; Jag har inte glömt bort min EVIGHETSMASKIN. Jag har bara inte hittat någon ännu.. Letar vidare och ser vad jag kan finna… =)

Skön Onsdag mina vänner!

Lämna ett svar