Livet har sina goda stunder!

Japp! Livet går sin gilla gång här på Koh Samui. Vi tränar på morgonen, äter frukost, jobbar lite, slöar på stranden eller vid poolen, kollar film, spelar Yatzy, äter god mat och har det alldeles strålande bra! Dock hade vädret kunnat vara något bättre. För tillfället är det mest molnigt hela dagarna. Tur att det fortfarande är varmt.

Någon av oss har fått Yatzy...=)

Förlängde vårt gymtkort idag med en vecka. Hade gärna åkt vidare nu. Känns som att man kan Koh Samui nu. Däremot har vi lite att göra innan vi kan åka vidare. Vi måste åka till Lamai en gång till och kolla hotell om vi ska komma tillbaka. Även kolla upp något fint till Mamma och Pappa. Jag håller mina tummar på att de kan och vill komma hit i slutet på November!

Vår vän Nacho har blivit så tillgiven så – till och med så pass tillgiven att hon har tagit sig friheten att lägga sig innanför vår dörr. Det får hon egentligen inte, men det är svårt att säga ifrån. Hon är ju så söt! Dessutom har hon fått spaghetti och köttfärssås två kvällar i rad. Japp! Vi har lagt mat själv! Och ni kan tro att det var gott! Ett trevligt avbrott mot ris och kyckling… =)

Se så söt hon är - Det är svårt att säga ifrån då...=)

 

 

Helt gudomlig köttfärssås...=)

I eftermiddag tänkte vi lyxa till det med lite bio faktiskt. Hade planerat att gå igårkväll istället men vi hade kollat fel på tiden – eller jag hade kollat fel på tiden – så vi kom 2 timmar innan filmen började. Vi tog en glass på Swensen´s och åkte hem igen. Men i eftermiddag blir det film – Fright Night! Undrar om Tobbe vågar se den. Den ska vara lite läskig sägs det…=)

Nåja – nu vi ni åtminstone att vi lever och har det bra! Nu tänkte jag försöka se till att jobba min 3 timmar så att Chefen blir glad…=)

Sköt om er!

Lämna ett svar