Lördag 3 JuliIgår var det lördag som säkert inte många har undgått. Vad jag har förstått så hade ni bra väder hemma i Sverige också! Dagen här i Thailand började klockan 07.00 med att vi tog oss till Nai Harn Beach för vår morgonträning med Thaiboxningen. Det blev boxsparring i sanden och lite padwork. Träningen avslutades med lite bad i havet och sedan en avkopplande cykeltur hemåt. Fick hålla Tobbe sällskap som joggade tillbaka. Han är duktig han! =)Efter träningen tillbringade vi ganska många timmar vid poolen. För en gångs skull hade vi jättefint väder. Det har nämligen regnat och stormat ett par dagar nu i veckan, så solen satt där den skulle. Tobbe cyklade iväg och fick sin dagliga massage medan jag fick min dagliga vila..=)
Eftermiddagen och kvällen ägnade vi åt en inte så avkopplande cykeltur. Eller, den började ganska behagligt och slutade ganska behagligt, men tiden där i mellan var inte lika behaglig.  Vi fick nämligen för oss att vi skulle cykla upp till Phromtep Cape som är en utkiksplats över Rawai och Nai Harn. Det ska tydligen vara jättefint när solen går ner. Tyvärr var det molnigt och disigt igår men vi kunde ändå njuta av vår tur dit. Framförallt vara stolta över att vi hade cyklat hela vägen upp… =)

Efter cykelturen passade det utmärkt med lite mat i magen. Provade en ny restaurang nere vid havet som hade jättegod mat. Mycket seafood, och servitören började med att visa oss all den levande fisken som vi kunde välja mellan.  Vi delade dock på en White Snapper, Tobbe fick sin del kokt och jag fick min del grillad. Hur smarrigt som helst. Efter maten tog vi våra cyklar och begav oss hemåt. Karate Kid fick avsluta en skön lördag!


Detta är våra åkdon.. Sadlarna är hårda som sten, och det känns i gumpen kan jag meddela.
En liten bild på utsikten uppifrån Phromtep Cape
Dit upp, till den högsta toppen, cyklade vi. Enligt vägskyltarna var det ca 9 km från vårt hotell… vet inte om det stämmer dock.
Så här lyckliga var vi när vi hade cyklat hela vägen upp. Ännu lyckligare var vi när vi fick rulla ner igen! =)


Lämna ett svar